spot_img
12.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMihai Roman, "logodit" cu golul!

    Mihai Roman, „logodit” cu golul!

    Atacantul are mari şanse să devină cel mai bun marcator al pandurilor în Liga 1

    Petre Grigoraş a insistat în vară ca vârful de atac Mihai Roman să fie transferat la Târgu-Jiu. Adus de la Săgeata Năvodari, Mihai Roman era privit cu o oarecare îndoială de către susţinătorii pandurilor, însă în decurs de câteva luni atacantul a devenit principalul marcator al gorjenilor. Nu ar trebui să mire pe nimeni dacă la iarnă cei de la Pandurii vor primi şi o ofertă pentru Roman, însă atacantul a fost deja declarat netransferabil.

    Eric e şef!

    Mihai Roman a jucat până acum în 13 partide totalizând 944 de minute şi marcând şapte goluri. Atacantul are o medie de un gol la 134 de minute jucate, ceea ce reprezintă o medie bună pentru atacul pandurilor. Ei bine, dacă o va ţine pe aceeaşi linie, Mihai Roman are şanse mari să devină cel mai bun marcator al pandurilor într-un sezon. Până acum cei mai buni marcatori într-un sezon au fost Alex dos Santos şi Eric de Oliveira, ambii cu 11 reuşite în ediţia trecută de campionat. Pe locul trei într-un astfel de clasament se află Matulevicius cu zece goluri marcate în sezonul 2012-2013. Astfel, Mihai Roman mai are nevoie de patru goluri pentru a egala recordul de goluri marcate pe parcursul unui sezon, şansele ca acest record să fie bătut fiind foarte mari. Din păcate, etapa viitoare, cea în care Pandurii va întâlni FC Botoşani, atacantul va fi suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. Va reveni pe teren la meciul de la CSMS Iaşi, acolo unde poate să-şi îmbunătăţească zestrea de goluri.

    Au pus asiaticii ochii pe el!

    În urmă cu câteva etape, la Târgu-Jiu au venit emisari ai lui FC Aktobe dar şi scouteri din Asia pentru a-l vedea pe Deivydas Matulevicius. Prin evoluţia din teren a pandurilor, asiaticii au pus ochii pe Mihai Roman, acesta fiindu-i preferat lui Matulevicius. Imediat după meci asiaticii s-au întâlnit cu Grig şi l-au întrebat de situaţia lui Roman, antrenorul răspunzându-le că „jucătorul acela nu e de vânzare, sau dacă îl vreţi face un milion jumătate, poate chiar două milioane că e o valoare”, a fost reacţia lui Grig.

    Lăudat de Grig

    Antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş are numai cuvinte de laudă la adresa lui Mihai Roman. „Este un jucător talentat, este un atacant care ne poate ajuta mult. Eu îmi pun mari speranţe în el, este un jucător cu reale calităţi”, a comentat Petre Grigoraş.

    Marchează constant

    În acest campionat, Mihai Roman a reuşit să marcheze şapte goluri, patru pe teren propriu şi alte trei în deplasare. Totodată, Roman a reuşit în acest sezon şi două duble, acasă cu Oţelul şi la Dinamo. Câte un gol a mai marcat şi în meciurile cu Petrolul Ploieşti, Viitorul dar şi la Braşov. Astfel, Roman a marcat în cinci din cele 13 meciuri în care a evoluat, ceea ce este foarte important pentru un atacant. Cu siguranţă dacă va continua să marcheze în acelaşi mod, Roman va deveni golgeterul pandurilor dar şi un produs bun la vânzare.

    Are contract până la vară

    Roman este pandur cu acte în regulă până la vară, însă atunci cu siguranţă i se va activa clauza de prelungire automată a contractului pe încă doi ani de zile. Vârful pandurilor are mari şanse să prindă şi echipa naţională dacă îşi va continua seria de evoluţii bune, aşa că transferul la Târgu-Jiu e unul de bun augur pentru cariera lui…

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: