spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMinerul Motru joacă pe Ion Oblemenco

    Minerul Motru joacă pe Ion Oblemenco

    Divizionara B gorjeană, Minerul Motru va întâlni sâmbătă de la ora 17.00 în Bănie FC Universitatea Craiova. Este un meci special pentru că trupa lui Adrian Mititelu va avea pentru prima dată statut de echipă gazdă pe Ion Oblemenco după aproape doi ani de zile. este un meci special, un joc care pentru Motru contează doar pentru palmares pentru că eventualele puncte câştigate în Bănie nu vor conta în clasamentul din play-aut.

    Vor să facă surpriza

    Minerii din Motru au planuri mari pentru meciul de sâmbătă după-amiaza. Victoria cu Bistriţa, dar care nu contează la evitarea retrogradării le-a dat aripi minerilor. „Atmosfera în lot este bună. A crescut încrederea în forţele proprii, abordăm jocul cu FC Universitatea Craiova de pe poziţii mult mai bune decât în tur. Sper să facem o figură frumoasă, să avem şi şansă şi să obţinem un rezultat pozitiv. Eu spun că dacă am bătut Bistriţa putem bate şi Universitatea Craiova. Nu e diferenţă de valoare între cele două echipe, ba pot spune că Bistriţa este ca şi valoare peste Craiova. Aşa că putem face o surpriză în Bănie şi să câştigăm”, a comentat Mihai Cernica, directorul sportiv al minerilor.

    Au probleme de lot

    Cei de la Minerul Motru nu pot alinia cel mai bun 11 în meciul de la Craiova. Le lipsesc mai mulţi jucători importanţi, aşa că antrenorul Gabriel Zahiu va trebui să improvizeze. Nicolae Stanciu este suspendat după cartonaşul roşu primit în meciul cu Gloria Bistriţa, iar alţi jucători acuză diverse probleme medicale. Nueleanu s-a accidentat în meciul cu Bistriţa şi nu s-a antrenat deloc în ultimele zile, Şoo acuză o întindere musculară, iar Buciuman are la rândul lui o întindere inghinală.

    Meci istoric

    Pentru cei de la FC Universitatea Craiova, meciul de sâmbătă este unul istoric. După lupte seculare trupa lui Adrian Mititelu a obţinut dreptul de a juca acasă, acolo unde este locul adevăratei Universităţii Craiova. Chiar dacă săptămâna trecută FC Universitatea a jucat tot pe Ion Oblemenco, acel joc a fost considerat în deplasare, şi nu pe teren propriu aşa cum este cel cu Minerul Motru.

    Vine vacanţa

    După acest meci de pe Ion Oblemenco, o arenă încărcată cu istorie, minerii vor intra în vacanţă. Joi la prânz, Federaţia Română de Fotbal a decis ca Liga a 2-a şi Liga a 3-a să intre în vacanţă după etapa din acest week-end. Astfel, Liga a 2-a se va relua pe data de 1 martie 2014, iar Liga a 3-a se va relua pe 28 februarie 2014. „Este foarte bine că s-a decis asta. NU mai era vreme bună de jucat, mai bine jucăm în primăvară”, spune Mihai Cernica.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: