spot_img
10.3 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMini vacanţă cu griji

    Mini vacanţă cu griji

    Petre Grigoraş spune: „Sperăm să arătăm cât mai bine în meciul următor şi să aducem puncte”

    Imediat după meciul cu Steaua, fotbaliştii lui Petre Grigoraş au intrat într-o mini vacanţă de câteva zile, perioadă în care Liga 1 este întreruptă pentru meciul naţionalei cu Muntenegru. Neavând jucători plecaţi la echipa naţională, gorjenii pot să-şi facă programul de pregătire aşa cum doresc ei, astfel că tehnicianul gorjenilor a decis ca de mâine să se intre din nou serios în pâine pentru ca la meciul de vinerea viitoare de la Mediaş echipa să arate bine ca şi joc dar mai ales să scoată puncte.

    sport-01-30

    N-au bani de cantonamente

    În alte vremuri aceste pauze de Liga 1 erau ocazii bune de cheltuit bani şi plecări prin diferite stagii de pregătire. Acum, fără bani în conturi, cei de la Pandurii au decis să stea acasă şi să se antreneze în localitate. La o adică antrenamentul este acelaşi chiar dacă se face la Târgu-Jiu sau pe la Sibiu sau pe la Bucureşti.
    Acum, Grig îşi va ţine echipa la Târgu-Jiu, iar alături de secunzii săi au pregătit câteva şedinţe de pregătire specifice acestei perioade de întrerupere. Astfel, în primele zile se va lucra intens pe partea fizică, iar apoi se va lucra şi tehnico tactic. „Avem câteva zile libere, iar apoi intrăm în linie dreaptă în vederea meciului cu Mediaş. Ne vom antrena la Târgu-Jiu, am programat şi un amical pentru duminică, dar nu vreau un adversar puternic. Ori vom juca cu echipa a doua, ori poate găsim un adversar de prin Gorj mai slab”, a declarat Petre Grigoraş. Şi şeful pandurilor a vorbit despre această pauză competiţională pe care a recunoscut că şi-ar fi dorit-o altfel. „În perioada de pauză, ne-am gândit la un minicantonament la Braşov, dar, ţinând cont de problemele financiare pe care le avem, am hotărât să rămânem în localitate”, a declarat şi Narcis Răducan.

    Preocupări…

    Grijile lui Petre Grigoraş sunt legate de cum va arăta echipa în meciurile viitoare. „Sperăm să arătăm cât mai bine, vrem să aducem puncte”, a declarat Petre Grigoraş la finalul meciului cu Steaua. Preocuparea tehnicianului este ca echipa să strângă puncte în sezonul regulat, iar la final să prindă un loc în play-off. „Vrem să obţinem cât mai multe puncte, vrem să reuşim să ne calificăm în play-off”, a mai spus Grig. Şi şeful pandurilor are planuri mari pentru perioada următoare. „Având în vedere că am jucat din trei în trei zile, ne prinde bine această pauză. Mă aştept ca, după această perioadă, echipa să arate aşa cum îmi doresc. Mai ales că avem un program accesibil. Nu vreau să-mi jignesc adversarii, dar sunt unii cu care putem face puncte. Cu Mediaş, Tg. Mureş trebuie să facem puncte şi să ne păstrăm poziţia între primele patru ale clasamentului”, a declarat Narcis Răducan la sptfm.

    Îi roade eşecul contra Stelei

    Referitor la meciul cu Steaua, Narcis Răducan spune că echipa lui a jucat bine, dar a avut neşansă la acea fază în care Boldrin a marcat din lovitură liberă. „Până la urmă, cel care contează cel mai mult este rezultatul. Faptul că am pierdut, ne-a lăsat un gust amar. Dar au fost şi lucruri pozitive. Ne-am ridicat la nivelul adversarului, o echipă care a investit milioane. Noi am avut un lot diferit faţă de cel de anul trecut. Dar ăsta este un lucru pe care ni l-am asumat. Suntem în continuare între primele patru echipe. Boldrin ne-a marcat şi anul trecut un gol fabulos când juca la Astra. Acum a reuşit să păcălească portarul, a lovit perfect mingea. Cam asta a fost istoria jocului, până la urmă rămâne rezultatul. Nu s-a cunoscut diferenţa de valoare. De altfel, era normal ca meciul să fie echilibrat, pentru că, anul trecut, am fost vecini de clasament. Şi acum eram pe podium. Eu cred ca suntem într-o poziţie stabilă în acest moment”, a mai spus narcis Răducan, preşedintele pandurilor.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: