spot_img
13.4 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMişcări de trupe la Pandurii

    Mişcări de trupe la Pandurii

    Grig vrea doi atacanţi, Pârvulescu negociază şi împrumută jucători

    Petre Grigoraş a renunţat pentru retur la serviciile a doi jucători. Popete şi Bucur au fost lăsaţi acasă, iar lui Avramescu i se caută echipă. Cei trei nu intră în vederile lui Grig, antrenor care va arunca în luptă în retur jucători tineri precum Roberto Dumitru sau Alexandru Neagu. Astfel, Popete a fost lăsat la echipa a doua, iar Olimpiu Bucur a fost îndrumat spre Luceafărul Oradea. „Încercăm să-l împrumutăm pe Olimpiu Bucur la Liga a II-a. Chiar şi pe Avramescu. E mai bine aşa, ei sunt tineri şi au nevoie de jocuri în picioare”, spune Eugen Pârvulescu. La capitolul veniri antrenorul Petre Grigoraş speră să treacă cel puţin două nume, un african din Mali şi un român. Tehnicianul nu rosteşte nume, nu face referire la vreun jucător pentru a nu-şi face speranţe şi apoi să fie dezamăgit. „Să-i văd şi apoi vorbim, până atunci nu are rost să rostesc vreun nume”, spune Grig.

    Pe două fronturi

    Cei de la Pandurii au două liste. Una cu jucători care nu intră în vederile lui Petre Grigoraş, iar cealaltă e cu posibile veniri. Oltenii lucrează asiduu la prima listă lăsând pe ultima sută de metri întăririle, deşi este nevoie de cel puţin un transfer pentru ofensivă. Aşa că, Eugen Pârvulescu încearcă să convingă echipe care să ia panduri sub formă de împrumut pentru o anumită perioadă, iar în cazul în care nu reuşeşte să convingă pe cineva, preşedintele are şi un plan B. „Ne-am dori să le dăm jocuri jucătorilor noştri la nivelul eşalonului doi. Dacă nu, sunt jucătorii noştri care probabil o să evolueze la echipa de liga a 3-a Pandurii II pentru că avem nevoie şi acolo de jucători valoroşi care să pună umărul la menţinerea în eşalonul trei”, spune Pârvulescu. Acesta spune că jucătorii daţi în altă parte nu înseamnă că nu sunt monitorizaţi. „Albert Voinea a acceptat să meargă la Gloria Bistriţa şi a dat satisfacţie acolo. A jucat bine, a marcat, s-a evidenţiat şi nu întâmplător a fost convocat de Emil Săndoi la acţiunile echipei naţionale de tineret. Asta înseamnă să aibă meciuri în picioare. Va mai sta până la vară la Bistriţa şi apoi va reveni la noi”, a comentat Eugen Pârvulescu.

    Tamboura pentru atac

    La capitolul sosiri un singur jucător e sigur, Bogdan Unguruşan. În rest, oltenii speră ca până în această seară când se încheie perioada de transferuri să mai perfecteze cel puţin un transfer, antrenorul Grigoraş intenţionând să aducă doi atacanţi. „E posibil să mai apară ceva în lot. Se încheie perioada de transferuri, câteodată e bine şi în ceasul al 12-lea să rezolvi ceva. Nu dau nume, nu spun nimic până nu văd negru pe alb. Suntem pe cale să rezolvăm doi jucători, unul străin şi unul român. Nu mai zic nimic să nu fiu dezamăgit după aceea. Să sperăm că se vor rezolva cele două transferuri. Preşedintele clubului e cu mine în Antalya şi încercăm să rezolvăm. Pe unul îl ştiu şi e mai de mult o discuţie pentru transferul lui la echipă. Pe celălalt l-am văzut într-un meci direct cu noi când ne-a marcat două goluri. Unul singur ne-a marcat două goluri”, a comentat Grig. Singurul jucător care a marcat două goluri pandurilor în ultimele şase luni este Mahambe Tamboura. Acesta este din Mali, are 20 de ani şi a jucat pentru Skendija în amicalul câştigat de macedoneni, scor 0-3 în această iarnă în Antalya contra pandurilor. Celălalt jucător dorit de Grigoraş este român, variantele fiind: Axente de la Poli Timişoara, Ţucudean de la Dinamo sau Curelea de la Sportul.

    „Nu fiţi pesimişti”

    Deşi are o echipă slăbită, Grig nu dezarmează. „Şansele să sperăm la ce speram fără să declarăm sunt foarte mici. Dar, nu fiţi pesimişti, au fost ele momente mai grele în viaţa echipei”, spune Grig. Acesta îşi face speranţe că va debuta cu dreptul în campionat la Braşov. „Încercăm să debutăm cu dreptul”, spune Grig care şi-a făcut programul pentru această săptămână. „Vineri jucăm cu Gaz Metan Mediaş. Am ales o echipă românească pentru că niciuna nu va încerca să-şi rupă picioarele înainte de începutul campionatului, vom fi mai puţin expuşi eventualelor accidentări. Aceasta va fi ultima repetiţie. Apoi urmează un ciclu săptămânal normal înaintea începerii returului. Revenirea în ţară marţi după-amiază, stăm în Bucureşti şi mai departe ne deplasăm la Braşov”, a mai spus Grig.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: