spot_img
10.4 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMişcări de trupe la Pandurii

    Mişcări de trupe la Pandurii

    Lemnaru a plecat la U Cluj, gorjenii caută să completeze lotul

    E vremea schimbării la Pandurii. Echipa târgujiană s-a transformat radical în ultimul an şi jumătate. Astfel, lotul a suferit modificări şi în ritmul în care se merge în continuare se vor face modificări de efectiv. Ieri, a mai plecat un jucător, Vali Lemnaru cedat la Universitatea Cluj. Rămâne de văzut cine va mai veni acum…

    Vine şi geamănul da Silva

    Fundaşul de la Pandurii, Erico da Silva mai are un frate geamăn care la rândul lui joacă fotbal. Oficialii de la Pandurii au luat deja primele referinţe despre fratele lui Erico da Silva, aşa că intenţionează să-l transfere. Constantino Elton da Silva joacă pe postul de mijlocaş la închidere, vine dintr-o ligă inferioară din Brazilia şi în cazul în care va confirma va rămâne la Pandurii. „Nu ne costă mult şi am zis să încercăm să-l aducem. Nu ştim de unde sare iepurele. Îi oferim un contract mic, dăm o sumă simbolică pe el, iar dacă va confirma îi vom prelungi şederea la Târgu-Jiu”, a comentat preşedintele executiv, Eugen Pârvulescu.

    Lemnaru la U Cluj

    Atacantul Valentin Lemnaru a devenit jucătorul celor de la Universitatea Cluj. „Într-adevăr, Valentin Lemnaru a avut o ofertă de la Universitatea Cluj, însă a preferat să continue la Pandurii şi să se lupte pentru un loc de titular”, spunea Eugen Pârvulescu în week-end. Ieri, în ultima zi de transferuri, cei de la Universitatea Cluj au revenit, au reînnoit oferta şi jucătorul a fost cedat definitiv în Ardeal. „Îi mulţumim lui Vali Lemnaru, ne-a ajutat mult. El va rămâne în inima şi în memoria fanilor echipei noastre, este cel care ne-a dus pe locul doi prin golul marcat în ultima etapă a anului trecut. Îi mulţumim din suflet pentru tot ce-a făcut pentru noi şi îi dorim succes. Este un jucător model, un caracter deosebit, şi sunt convins că va ajuta foarte mult Universitatea Cluj. El a venit la Pandurii de la U Cluj, aşa că revine acasă. Jucătorul vrea să joace meci de meci, a ales U Cluj, echipă care are nevoie dea jucătorul lui Vali Lemnaru”, a comentat Eugen Pârvulescu.

    Brata, pandur încă doi ani

    Mijlocaşul Ciprian Brata, împrumutat pentru un sezon la Corona Braşov şi-a prelungit contractul cu Pandurii scadent în vara anului viitor. Astfel, Brata şi-a pus semnătura pe un nou contract valabil până în vara anului 2015. „El va juca la Corona, acolo a fost dorit de antrenorul Jerry Gane cu care a lucrat la Severin”, a mai declarat Eugen Pârvulescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: