spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMisiune aproape imposibilă pentru echipa de baschet CSM Târgu Jiu

    Misiune aproape imposibilă pentru echipa de baschet CSM Târgu Jiu

    Misiune aproape imposibilă pentru echipa de baschet CSM Târgu Jiu, care va întâlni vineri, 29 octombrie, pe teren propriu, campioana U BT Cluj Napoca. Meciul contează pentru etapa a-6-a a LNBM și este programat pentru ora 19.00. Partida se dispută fără spectatori, dar va putea fi urmărit LIVE pe canalul de streaming al Federației Române de Baschet, FRBTV.

    Antrenorul echipei noastre are aproape tot lotul la dispoziție. Doar baschetbalistul americanul Ahmed Bashir este incert pentru această confruntare. Jordanco Davitkov a spus că jucătorii vor da totul pe teren și că meciul poate fi câștigat cu determinare și ambiție: „Vom încerca să ne ridicăm nivelul de joc, vom încerca să dăm ce este mai bun din noi și vom vedea ce va ieși. U BT Cluj este o echipa de nivel de european și trebuie să dăm ce este mai bun din noi pentru a le putea face față. Este nevoie de determinare, ambiție și de mai multă agresivitate, atât pe plan ofensiv, cât și defensiv, pe toată durata meciului. La toate astea era bine dacă aveam și sprijinul spectatorilor, dar, din păcate, jucăm fără spectatori”.

    „Se poate întâmpla orice“

    Kevin Allen, care evoluează la CSM Târgu Jiu și în acest sezon, a spus că se poate întâmpla orice: „Știu că este o echipă puternică, dar este doar un alt joc de campionat, în care se poate întâmpla orice. Este clar că trebuie să ieșim pe teren și să dăm tot ce putem, să practicăm un baschet foarte bun pentru a obține un rezultat bun împotriva lor“.

    Acesta a declarat că se simte bine la Târgu Jiu: „Mă simt bine la Târgu Jiu. Este un oraș liniștit. La club am toate condițiile, iar eu încerc să fac să fie totul cât mai bine. Mă simt binecuvântat că joc încă un sezon, dar acum încerc, împreună cu colegii mei și cu staff-ul echipei să găsim o modalitate de a câștiga primul nostru joc“.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: