spot_img
15 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMisiune posibilă: victorie cu Minaur!

    Misiune posibilă: victorie cu Minaur!

    În această seară de la ora 18.00 în Sala Sporturilor din Târgu Jiu,echipa de handbal masculin Energia Pandurii are meci contra unei echipe aflată în pericol de retrogradare, Minaur Baia Mare. La prima vedere pare un meci abordabil pentru olteni care în mod normal trebuie să-şi treacă în cont cele trei puncte. Victoria e vitală pentru Energia în perspectiva prinderii un loc care să le permită accederea într-o cupă europeană.

    Meci de 1 solist

    Nebun trebuie să fii să mergi la pariuri şi să pui X2 la meciul Energia-Minaur. E aproape imposibil ca trupa lui Liviu Andrieş „să se împiedice de-un ciot” aşa cum este Minaur Baia Mare. Din păcate pentru băimăreni, Minaur este în prag de colaps. Trecutul nu mai contează, iar faptul că ani de-a rândul această echipă domina handbalul românesc este doar o simplă amintire. Acum, Minaur este favorită la retrogradare, doar un miracol mai putând salva această echipă cu tradiţie. „La Baia Mare în tur se dădeau bani, apoi au apărut problemele. Băieţii nu au mai luat bani din noiembrie. Ei sunt terminaţi psihic, nu au luat banii şi nici nu speră să mai ia”, spune fostul jucător al Minaurului, Ionuţ Mazilu. Acesta îşi doreşte ca fosta lui echipă să scape de retrogradare, aşa că le urează să câştige toate meciurile până la final. „Acum joc pentru Energia, am fost la Baia Mare şi am dat totul pentru a câştiga. Acum trebuie să-i batem pe cei de la Baia Mare. Sper să scape de la retrogradare şi să bată totul începând de după meciul cu noi”, a mai declarat Mazilu. Acest jucător a luat pulsul Minaurului, aşa că ştie foarte bine cum va decurge meciul de astăzi. „Vor veni să joace, dar nu ştiu ce forţă au. Suntem favoriţi, aşa că trebuie să-i batem. Noi avem obiectiv să jucăm cât mai bine, să formăm o echipă pentru la anul. Cu victoria de la Odorhei au crescu şansele pentru cupele europene. S-a anulat eşecul nostru de acasă cu Cluj. Avem nişte meciuri pe care putem să le câştigăm, sunt vreo trei în care putem să obţinem maxim. Apoi peste patru etape avem la Bacău, un meci de care pe care, greu”, a comentat Mazilu.

    Cu frica-n sân

    Pentru Energia nu există decât o singură variantă pentru meciul din această seară: victoria. Acest succes coroborat cu alte două rezultate, eşec al Bacăului la Constanţa dar şi al Clujului la Suceava ar readuce Energia pe loc de cupă europeană. Adică am sălta două poziţii în clasament şi am reveni în acea luptă dură pentru Europa. „E un meci de campionat pe care trebuie să-l câştigăm pentru a avea continuitate. Observând atitudinea şi motivaţia suntem obligaţi să câştigăm. Nu ne va fi uşor, Baia Mare e cu cuţitul la os şi îşi va vinde scump pielea aici. Noi luăm fiecare meci în parte şi vedem la final ce iasă”, a spus şi antrenorul Energiei, Liviu Andrieş.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: