spot_img
16.5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMisiunea Pandurilor

    Misiunea Pandurilor

    Cristi Pustai despre obiectivul impus, 5 puncte în 3 etape: „Când am fixat obiectivul ştiam că e greu de realizat”

    Pandurii Târgu-Jiu va rămâne şi după etapa a 25-a pe locul 6 în Liga 1. Dar, după înfrângerea suferită acasă cu CFR Cluj, oltenii au pierdut şansa de a urca cel puţin un loc în clasament, şi în plus au dat posibilitatea echipelor din spate să mai reducă din diferenţă. Tocmai de aceea, meciul de lunea viitoare de la Mediaş se anunţă a fi extrem de important în economia finală a clasamentului. În primul rând, jucătorii îşi joacă deblocarea salariilor, iar în al doilea rând echipa îşi decide soarta în acest sezon pentru că un eşec la Mediaş ar scoate Pandurii din cursa europeană.

    Un punct din nouă în 2014

    În acest an, gorjenii au jucat trei meciuri la Târgu-Jiu şi nu au câştigat decât un singur punct. La începutul acestui mini retur, chiar oficialii olteni spuneau că „7 sau 9 puncte câştigate din primele trei etape de acasă ne asigură un loc bun în clasament”. Ei bine, socotelile nu au ieşit, iar lui Cristi Pustai i se clatină scaunul. „Este foarte greu, vedeţi că aducem mai multe puncte din deplasare decât de acasă. Am făcut un singur punct din cele nouă pe care le-am avut pe teren propriu. Este puţin dureros, însă pe teren propriu e mai greu pentru că trebuie să construieşti şi să ai la capătul construcţiei jucători care să finalizeze, ori la momentul acesta stăm în posibila formă a lui Giusti”, este justificarea lui Cristi Pustai. Ei bine, dacă echipa olteană a ajuns să stea în forma de moment a lui Giusti, ultimul transfer e un semn rău. Atunci de ce au fost păstraţi în lot în iarnă Shamsin şi Alex dos Santos, doi atacanţi care în prima parte au dat impresia că pot marca. În ceea ce-l priveşte pe Matulevicius, acesta este tot timpul regretat de Pustai care nu e convins că lituanianul va mai juca la fel de bine. Până îşi va reveni Matulevicius, miza rămâne pe Giusti, atacant care în trei meciuri a marcat un gol. „Giusti săptămâna aceasta a fost mai moale, e şi el oscilant pentru că nu a făcut pregătirea de iarnă…”, a spus Pustai.

    Nu se predă

    Tehnicianul pandurilor nu dezarmează. „Vedem şi celelalte rezultate. Dacă legi două rezultate pozitive imediat chiar şi din partea a doua poţi veni în prima parte. Vedem, mai sunt nouă jocuri”, a mai spus Pustai. Acesta, alături de jucători ar trebui să câştige meciul de luni de la Mediaş pentru a-şi salva salariile care sunt blocate. Se ştie ce de două etape echipa lui Pustai joacă cu obiectiv pus deasupra capului, cinci puncte din trei etape, şi cum au fost obţinute trei gorjenii mai au nevoie de victorie la Mediaş pentru a salva situaţia. Surprinzător, Pustai spune că obiectivul era de la bun început greu de realizat, însă l-a acceptat. „Şi când am fixat obiectivul am ştiut că era greu de realizat. Asta e. Avem meci la Mediaş, sperăm să câştigăm acolo şi să deblocăm salariile, iar lucrurile să meargă în continuare bine”, a mai punctat antrenorul oltenilor.

    Ţelul personal al profesorului

    Antrenorul oltenilor mai spune că are un obiectiv personal de atins. „Am stabilit un obiectiv, opt puncte din cinci meciuri, am făcut patru. Apoi zece puncte din următoarele cinci meciuri, am făcut zero dar mai sunt patru jocuri. În viaţa unei echipe sunt şi momente bune şi mai grele”, a mai spus Pustai.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: