spot_img
10.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMobilizare generală la meci !

    Mobilizare generală la meci !

    Grig le cere elevilor lui să joace cu ambiţie în faţa unui stadion plin

    Pandurii – Steaua se va juca cu casa închisă. Meciul programat sâmbătă seara de la ora 21.30 va umple Municipalul, cererea de bilete fiind extrem de mare. „Avem mulţi abonaţi, aşa că vom scoate mai puţine bilete la vânzare. Interesul e mare. Şi nouă ne sună telefoanele continuu, toată lumea vrea bilete, însă acestea se vor pune în vânzare vineri dimineaţa la casele de bilete de la stadion. 100% stadionul va fi plin”, a comentat preşedintele executiv, Eugen Pârvulescu. Preţul biletelor e de 15 lei la peluze, 20 lei la tribuna 1 şi 2 şi 25 lei la tribuna VIP.

    Grig vrea atitudine

    Nu doar publicul se va mobiliza ci şi echipa lui Grig. Astfel, tehnicianul le cere elevilor săi implicare totală. „Vreau continuitate, vreau un joc bun. Vreau un rezultat bun. Dacă nu eşti peste ei fizic şi cu atitudine nu poţi obţine punct sau puncte. Dacă nu eşti peste ei fizic şi cu atitudine nu poţi obţine punct sau puncte. Steaua e periculoasă, are valoare şi jucători puternici. Formează o echipă bună, au cea mai bună apărare, cu jucători de atac pe care îi numeri pe ambele mâini. Sunt jucători de naţională, vorba cuiva de la ei sunt crema fotbalului românesc. Pe unul îl ştim, Chiricheş e jucător valoros, şi mai au acolo pe Chipciu, Tănase, Rusescu, etc. echipă foarte bună, pe care dacă reuşeşti cu determinare şi ambiţie să o blochezi poţi obţine un rezultat bun”, a mai spus Grig.

    „Stadionul va fi alb – roşu – albastru”

    Tot Grig este de părere că stadionul va fi plin, însă nu ştie cu cuine vor ţine spectatorii. „Cred că stadionul o să fie alb – roşu – albastru”, o combinaţie între culorile celor două echipe. Principalul pandurilor îşi aduce aminte şi de meciul din tur. „În tur i-am bătut, a fost unica a pandurilor pe terenul Stelei. Dar a culminat cu acel eveniment nefericit cu accidentarea lui Băcilă. El nu şi-a mai revenit nici până acum, îl aşteptăm în campionatul viitor. Poate ne va domina Steaua şi scăpăm şi noi pe contraatac şi le dăm golul victoriei. O să jucăm taka-tiki. Noi încercăm să ne facem jocul obişnuit, dar Steaua e puternică. Va fi dificil”, a mai declarat Grigoraş.

    Cardoso tot în dizgraţie

    Faptul că brazilianul Cardoso a refuzat statutul de rezervă la Mioveni l-a determinat pe Grig să-l trimită pe jucătorul carioca la echipa a doua. „Nu vreau să vorbesc de Cardoso. A primit o pedeapsă, e un subiect închis momentan. Aşteptăm să se liniştească şi apoi vorbim şi de el. Să vorbim despre cei din vestiar. Cardoso e foarte nervos în ultimul timp. Nu pot să risc să facă alte prostii, iar până se calmează va trebui să stea deoparte. Să stea aşa cum l-am găsit când am venit la echipă, dar nu ştiu dacă era nervos era calm. Nu vreau să mai continui. Sub nicio formă nu avea cum să fie apt din punct de vedere psihic pentru meciul cu Steaua. O perioadă, nu ştiu cât, va trebui să-şi revizuiască atitudinea vizavi de ceea ce înseamnă să fii profesionist, jucătorul unei echipe de care eşti plătit şi să dai totul atunci când cere antrenorul. I-am făcut referat, conducerea va stabili sancţiunea în funcţie de ROI. Am iertat de multe ori, suntem oameni şi supuşi greşelii. Poate eram şi eu nervos după ce s-a întâmplat. Se antrenează cu echipa a doua dar sunt la curent cum se pregăteşte şi care e starea lui, iar în funcţie de ce face voi stabili când va reveni”, a spus Grigoraş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: