spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesMomentul adevărului!

    Momentul adevărului!

    Duel între invincibili: Pandurii şi Rapid vor să rămână neînvinse

    Lume, lume. Meci mare la Târgu-Jiu. Pandurii, liderul din Liga 1 va juca acasă cu Rapidul. Un meci între două echipe care până în această a şaptea etapă nu au pierdut. Ambiţia celor doi antrenori, Grigoraş şi Sabău e ca şi după runda a şaptea echipele lor să fie tot neînvinse. Asta înseamnă remiză, însă cei doi tehnicieni nu se prea mulţumesc cu egalul. Vor mai mult, vor victoria. Aşa că sâmbătă seara de la 21.30, Pandurii şi Rapid se vor lupta pentru cele trei puncte. Doar victoria contează.

    La atac de puncte

    Petre Grigoraş stimează Rapidul, are respect faţă de adversari, dar cu toate astea vrea ca sâmbătă Pandurii să bată Rapidul. Un duel tare, un meci la care se va uita întreaga Românie. Toţi vor să vadă care din cele două echipe va rămâne neînvinsă. Gorjenii vor să continue seria bună a rezultatelor de acasă şi să câştige cele trei puncte. de aceea, Grig a încercat să-şi capaciteze jucătorii. „Am avut discuţii individuale. Ne aşteaptă un meci greu cu o echipă cu pretenţii la titlu. Ei au făcut transferuri foarte multe în această vară şi au avut un început anevoios. Şi-au intrat în ritm, sunt o nucă tare pentru noi. Sper ca şi noi să fi trecut peste acea scădere în joc. Sper să avem potenţă fizică şi luciditate pentru a câştiga şi a mai sta în fotoliu de lider încă două săptămâni”, spune Grigoraş. Practic, tehnicianul vrea neapărat ca echipa lui să continue visul frumos.

    Recunoscând faptul că va avea un meci greu, Grig e dispus să-şi calce şi pe principiu numai să câştige meciul. „Aş prefera să batem şi cu 1-0 în minutul 90”, spune Grig. Antrenorul pandurilor a analizat atent echipa giuleşteană. „Este o echipă mult schimbată, dar jucătorii care au venit nu sunt necunoscuţi şi lipsiţi de experienţă. Goga, Marius Constantin, jucători foarte buni. Au echipă bună, Bozovic, Teixeira, Nicolae Grigore, Pavlovic, Pancu, sau mai ştiu eu. Au jucători consacraţi, sunt omogeni. Rapidul are jucători valoroşi, buni, au un antrenor bun. E o echipă care poate bate pe oricine”, a comentat Grig.
    Cât despre stilul de joc pe care îl va aborda, Grig e ferm şi spune că va cere echipei lui să-şi impună jocul. „Să nu credeţi că vom fi echipa care se va retrage deliberat, şi ne vom apăra să scoatem un 0-0. Sub nicio formă. Dacă adversarul ne va forţa să ne apărăm asta e cu torul altceva. Nu vom schimba registrul”, a spus antrenorul pandurilor. Pe scurt, atunci când va fi să atace, oltenii nu vor sta pe gânduri. „Poate în unele partide din acest început de campionat, recunosc că am jucat şi la rezultat. Asta sacrificând spectacolul total. Şi bine că ne-a ieşit până acum. Nu aş vrea să anticipez acum dar sigur vom încerca să blocăm bine adversarul, dar în acelaşi timp să ne facem jocul nostru de posesie şi presing. Sper să fie un spectacol agreabil. Acum aş vrea să avem o ocazie şi să batem cu 1-0. E un moment favorabil pentru noi şi am avea 2 săptămâni la dispoziţie să reglăm din ce nu merge în acest moment”, a mai comentat Grigoraş.

    Ei se tem de noi

    Rapidiştii au o oarecare teamă vizavi de meciul cu noi. „E un început perfect pentru Pandurii. Se gândesc şi ei că pot câştiga campionatul, au multă încredere, mult entuziasm, nu au presiune aşa cum se întâmplă la noi. Sper să nu pierdem şi să facem un meci bun la Târgu-Jiu”, spune antrenorul Ioan Ovidiu Sabău. Şi eroul rapidiştilor din ultima etapă, Nicolae Grigore vrea victoria. „Deplasare grea la Pandurii. Mergem să câştigăm, să ne luăm revanşa după acel 0-3 de anul trecut”, a spus Grigore.

    Doar două victorii

    Pandurii şi Rapid s-au întâlnit de 14 ori în Liga 1 până acum. Bilanţul e unul favorabil giuleştenilor cu şase victorii, tot atâtea remize şi doar două victorii panduriste. În ultimele două meciuri, cele de anul trecut, gorjenii au câştigat patru puncte, 3-0 la Târgu-Jiu şi 2-2 pe Giuleşti.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: