spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMonitorizări pentru viitorul Energiei

    Monitorizări pentru viitorul Energiei

    Maioreanu spune: „Avem o listă cu peste 40 de jucători din România pe care îi urmărim atent”

    Cu un deficit de minus patru puncte faţă de planul iniţial, cei de la Energia trag speranţe să-şi revină pe finalul turului de campionat. mai sunt cinci etape, toate foarte grele, însă asta nu prea contează. „Băieţii mi-au spus că ei se concentrează mai bine la meciurile cu echipele mari” a spus preşedintele secţiei de handbal de la Energia, Andrei Maioreanu. Şi pe acest final de sezon de toamnă numai meciuri cu echipe tari avem, aşa că handbaliştii îşi pot pune în aplicare planul.

    6, vine campioana

    După ce handbaliştii de la Energia au pierdut într-o manieră ruşinoasă la Cluj, Maioreanu a cerut explicaţii de la jucători. Şi le-a primit, dar nu le-a prea înţeles. Ei spun că joacă bine cu echipele mari şi nu se pot concentra cu echipele slabe. Nu înţeleg logica”, spunea Maioreanu după acel eşec de la Cluj. Şi mini vacanţa de trei săptămâni aproape că a trecut, iar sâmbătă la Târgu-Jiu vine campioana HCM Constanţa. Pe româneşte cea mai tare echipă din handbalul masculin românesc. Un prilej bun ca sportivii de la Energia să-şi înfoaie penele şi să atace meciul cu HCM de pe poziţii optimiste. „E un meci greu dar vreau să văd atitudine din partea băieţilor”, a mai spus Maioreanu. Totuşi, aşteptările nu sunt mari şi pentru simplul motiv că HCM Constanţa defilează prin campionatul intern, principala misiune a oltenilor fiind să piardă cât mai onorabil…

    Planuri de viitor

    Cu încă un eşec în deseagă, oltenii vor aştepta şi vremuri mai bune. Preşedintele secţiei de handbal de la Energia, Maioreanu este convins că echipa va termina turul pe o poziţie onorabilă. „Situaţia nu ne va scăpa de sub control. O să fim în grafic pentru obiectiv la finalul turului. Campionatul e strâns, cu două rezultate pozitive la rând poţi urca poziţii bune”, a mai spus Maioreanu. Acesta susţine că alături de antrenorul Liviu Andrieş a alcătuit şi o listă cu jucători pe care îi urmăreşte cu atenţie. „Proiectul meu este clar, vrem ca anul acesta să creionăm baza echipei cu care la anul vom ataca primele poziţii în clasament. Iar pentru asta ne pregătim din timp. Acum avem o listă cu peste 40 de jucători din România pe care îi urmărim atent. Vedem ce putem lua, însă este clar că aceste mutări nu le vom putea face decât la vară pentru sezonul următor”, a mai adăugat Maioreanu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: