spot_img
17.5 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 17, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMultă muncă şi modestie !

    Multă muncă şi modestie !

    În această seară Energia va juca un amical tare la Reşiţa contra unei echipe din Liban

    Echipa de handbal masculin Energia Pandurii se află în pregătiri. „Ne antrenăm, asta este”, a comentat şeful Energiei, Gore Popescu. Acesta merge mai departe şi susţine că pentru echipa lui ar fi fost bine ca sezonul să nu se fi întrerupt. „Eram în vârf de formă, cred că victoriile acelea la rând ne-au dat moral şi aveam forţă. Sper să rămânem la fel de tari şi după această pauză de o lună de zile”, a comentat Gore Popescu. Şi pentru ca echipa să fie la 100% în meciurile care vin după pauză, Andrieş a întocmit un program de pregătire special. „Suntem într-o perioadă de pregătire. Trebuie să facem faţă chiar dacă suntem puţini. Avem cinci jucători la loturile naţionale. Trebuie să facem pregătire pentru a ţine pasul. Mie nu mi-a convenit această întrerupere, dar nu avem ce face, trebuie să ne supunem hotărârilor FRH şi a echipei naţionale”, a mai spus şi Liviu Andrieş.

    Amical de lux

    Energia va juca în această seară de la ora 18.00 la Reşiţa contra unei echipe de Champions League din Liban, , Al Sadaqa. „Avem programat un joc amical la Reşiţa în compania unei echipe din ţările arabe. Au un program de pregătire în România, se pregătesc pentru Liga Campionilor Asiei şi ne-au solicitat să jucăm. Deşi suntem foarte puţini, jucăm la ora 18.00 cu ei. Nu avem cu cine completa lotul. Nu avem jucători la LPS, am încercat să aduc doi juniori A, dar s-au îmbolnăvit. Mergem cu 12 jucători din care unul e accidentat. Ionuţ Mazilu are ruptură musculară şi trebuie să mai stea o săptămână. Şandru, uşor-uşor revine. A început pregătirea şi cred că o să intre. Nu foarte mult, ci doar să alerge, să-şi completeze pregătirea”, a comentat Andrieş.

    Secretul Energiei

    Gore Popescu este încântat de faptul că echipa lui a prins o formă sportivă bună. „Avem o echipă frumoasă. Sper să nu ne ieşim din mână după această pauză. Eu am mare încredere în ei şi cred în valoarea lor. Chiar nu putem spune că avem jucători lipsiţi de valoare. Or avea ei anumite limite pentru că nu sunt super handbalişti că atunci nu mai erau la Energia ci la Kiel. Sunt jucători buni de nivelul campionatului nostru”, a mai spus Gore Popescu.

    Oficialul Energiei chiar şi caracterizează trupa lui Andrieş. „Cred că în primele etape am arătat că suntem o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Avem un nucleu bun de jucători, iar eu caracterizez echipa ca fiind muncitoare şi modestă. Nu sunt de aceia cu nasul pe sus. Cu multă muncă şi seriozitate putem face performanţă”, a mai spus Popescu.

    Să ne ferim de accidentări

    Marea dorinţă a celor de la Energia e ca jucătorii gorjeni să nu se accidenteze. „Mledenciu are entorsă şi se va întoarce de la lotul naţional de tineret. Asta ne mai trebuie, să ni se mai rupă jucători pe la pregătire. Sper ca la meciul cu cei din Liban să nu mai avem răniţi”, a mai declarat Gore Popescu.
    De săptămâna viitoare, Andrieş va beneficia de mai mulţi jucători la antrenamente. „Săptămâna viitoare vin cei de la lotul B, să vedem dacă cei de la lotul A, Păiuş şi Asoltanei vor prinde lotul pentru dubla cu Luxemburg, dacă nu se vor întoarce pe 6 noiembrie şi vom avea timp o săptămână să pregătim meciul cu Turda. Ne axăm pe pregătirea fizică, deşi nu-mi convine acest lucru, eram în formă bună, aveam continuitate”, a mai spus şi Andrieş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: