spot_img
5.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMulte aşteptări, puţine realizări! Pandurii a suferit un nou eşec

    Multe aşteptări, puţine realizări! Pandurii a suferit un nou eşec

    Flavius StoicanPandurii a fost învinsă aseară la scor de neprezentare cu prima clasată a play-aut-ului, CSM Poli Iaşi. Odată cu acest eşec, şansele gorjenilor de a se salva de la retrogradare scad considerabil. În ciuda acestei înfrângeri dramatice, Flavius Stoican a declarat după meci că echipa sa nu merita să piardă: „Am pierdut total nemeritat. Ne dorim să rămânem în Liga 1, să vedem dacă vom şi putea”. Aurel Popescu, primarul interimar al municipiului Târgu-Jiu, s-a arătat dezamăgit de modul în care Pandurii a abordat partida cu Poli Iași, din etapa a 9-a din Play Out.

    aurel-popescuPandurii a suferit o nouă înfrângere cu Poli Iaşi, scor 3-0. Bojan Golubovic a fost omul meciului, după ce a înscris primele două goluri şi a pasat decisiv la a treia reuşită a meciului, care i-a aparţinut lui Răuţă. Echipa gorjeană este penultima în clasament, astfel că retrogradarea pare inevitabilă. Aurel Popescu, primarul interimar al municipiului, s-a arătat dezamăgit de modul cum a fost abordată această partidă. Acesta susţine că a purtat discuţii cu antrenorul echipei, Flavius Stoican. „E un rezultat care m-a nemulţumit total. Mă aşteptam să fie o altfel de abordare din partea echipei. Cel mai mult îmi pare rău de Flavius Stoican. Am stat de vorbă cu el în repetate rânduri şi am văzut cât suflet pune în a crea o echipă care să fie suficient de competitivă pentru acest play out. Se pare că începutul a fost promiţător după care nu ştiu ce s-a întâmplat, dar nemulţumiri sunt şi din partea lui Flavius Stoican în ceea ce priveşte abordarea meciurilor de către jucători. Urmează să purtăm o nouă discuţie şi să vedem care este soluţia”, a precizat Aurel Popescu.

    Pleacă Flavius Stoican?

    Cât despre o eventuală plecare a lui Flavius Stoican de la Târgu-Jiu, primarul municipiului susţine că nu s-a vorbit despre acest lucru, fiind doar un zvon. Finalul de sezon se anunţă destul de dificil pentru formaţia gorjeană care are o singură victorie în acest play out, 5 remize şi opt înfrângeri.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: