spot_img
4.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMutări la Pandurii!

    Mutări la Pandurii!

    Gorjenii se grăbesc şi aduc jucători la echipă

    11 jucători faţă de anul trecut nu mai sunt în acest moment în lotul pandurilor. Un nou proiect este pe cale să demareze la Târgu-Jiu într-un sezon în care echipa va fi angrenată pe patru fronturi. Multe s-au schimbat în această vară la Târgu-Jiu, de la antrenorul principal până la stafful tehnic, dar şi la configuraţia lotului.
    Petre Grigoraş l-a înlocuit pe Edi Iordănescu, grosul jucătorilor importanţi au plecat şi ei, aşa că lotul pandurilor va suferi modificări în această vară.

    sport-01-8

    Le-a plecat o echipă întreagă

    O echipă întreagă a plecat de la Pandurii în această vară. Trist pentru echipă este că niciunul din cei 11 jucători nu a plecat pe bani, toţi plecând din postura de liberi de contract. Aşa că echipa gorjeană a ieşit pe minus în această vară, exact ce s-a întâmplat şi vara trecută. Atunci, Edi Iordănescu a reclamat faptul că mulţi jucători au fost la final de contract, lucru nepermis din punctul de vedere al antrenorului, însă situaţia s-a repetat şi în această vară. Mingote, Erico, Răduţ, Wellington, Ciucur, Nicoară, Antal, Ropotan, Săpunaru, Droppa sau Vasco Fernandes nu se mai află în lotul actual al pandurilor.

    Au venit trei!

    Până acum, gorjenii au transferat trei jucători. A revenit Alin Buleică al cărui împrumut la Concordia s-a terminat, Claudiu Voiculeţ, mijlocaş care a semnat pe doi ani cu Pandurii, dar şi Ovidiu Herea, fotbalist care şi el a semnat pentru două sezoane cu oltenii. Acest ultim transfer este cel mai important făcut de gorjeni în această vară. Ovidiu Herea, fotbalist care se pregătise cu Rapidul, a luat hotărârea să se alăture proiectului de la Târgu-Jiu, motivat probabil şi de perspectiva cupelor europene. Ovidiu Herea are 31 de ani şi o carieră importantă în spate. Herea a jucat patru ani la FC Naţional, alţi şase la Rapid, după care în 2013 a evoluat în prima ligă din Elveţia, la FC Sion. În 2015 a fost transferat de Skoda Xanthi din Grecia, echipă antrenată de Răzvan Lucescu. Trebuie spus că Ovidiu Herea este unul din cei mai importanţi jucători români din Liga 1 având peste 250 de meciuri în prima ligă şi Cupa României, marcând 50 de goluri. Herea a marcat şi nouă goluri în 46 de partide jucate pentru elveţienii de la FC Sion. Preşedintele pandurilor, Narcis Răducan a precizat că Herea este un jucător de mare calitate care poate deveni rapid favoritul suporterilor: „Herea este un jucător de mare calitate. Sunt extrem de bucuros că ni se va alătura şi sunt convins că va fi unul dintre favoriţii tribunei”, a comentat Răducan.

    Transfer ciudat!

    Gorjenii au adus şi un jucător din Liga a 3-a din Spania. Este vorba de Armiche Ortega Medina, mijlocaș ofensiv spaniol care ultima dată a jucat la Barakaldo, în a 3-a ligă spaniolă. Se pare că deja fotbalistul se află în cantonamentul gorjenilor de la Maribor, iar în cel mai scurt timp va semna noul contract. În CV-ul lui Ortega Medina mai apar şi alte echipe: junioratul la Levante, apoi a trecut la Las Palmas, după care s-a transferat la echipa a doua a Valenciei unde în 50 de meciuri a marcat 9 goluri. Ortega a mai jucat la Levadiakos, în Grecia, și Cracovia în Polonia. „Armiche e un jucător ofensiv cu şcoala spaniolă făcută la Valencia dar are şi experienţa primelor ligi din Polonia şi Grecia. Îl aşteptăm cu nerăbdare la treabă!”, a comentat Narcis Răducan.

    Mai fac mutări

    Târgujienii nu se vor opri din transferat. Astfel, în aceste zile, până la începutul săptămânii viitoare , Petre Grigoraş mai aşteaptă 2-3 mutări. Chiar dacă oficialii pandurilor încearcă să ţină ascunse numele fotbaliştilor pe care îi doresc la echipă, există informaţii că gorjenii vor mai aduce în zilele viitoare un fundaş central dar şi un atacant. Totodată, se aşteaptă lămurirea situaţiei lui Ioan Hora, atacant despre care s-a tot vorbit că va pleca de la Târgu-Jiu cu destinaţia Polonia. Din păcate pentru club, transferul lui Hora nu s-a mai concretizat, gorjenii aşteptând acum doar răspunsul final al celor din Polonia în legătură cu eventuala mutare.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: