spot_img
22.4 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"N-am jucat aşa cum îmi doresc"

    „N-am jucat aşa cum îmi doresc”

    Echipa de fotbal Pandurii a terminat cantonamentul din Antalya, iar de acum încolo se intră pe ultima linie dreaptă cu pregătirea pentru sezonul de primăvară. Deşi mai sunt două săptămâni până la reluarea returului gorjenii spun că mai au mult de lucru până când jocul va arăta aşa cum îşi doreşte Petre Grigoraş.

    Neinteresat de rezultate
    Din punctul de vedere al antrenorului Grigoraş, rezultatele din amicale nu contează prea mult. „S sincer să fiu nu sunt mulţumit de joc chiar dacă rezultatele au fost şi mai bune şi mai proaste şi am avut şi victorii. Nu mi-am dorit să fac un clasament al amicalelor”, a spus Grigoraş. Acesta are însă şi ceva regrete. „Nu mi-a convenit faptul că am avut accidentaţi. Acum mă interesează numai jocul echipei. Dacă în unele amicale pe alocuri am fost mulţumit, per total cred că am jucat sub nivelul la care am evoluat pe finalul anului trecut. Jocul în sine nu m-a mulţumit şi acesta este lucrul cel mai important pentru mine ”, a comentat Petre Grigoraş
    Tehnicianul pandurilor a alcătuit programul de pregătire astfel încât echipa să prindă vârful de formă la meciurile de campionat. Totuşi, planul Lui Grig ar putea fi dat peste cap dacă se va decide amânarea startului returului. „Dacă vremea nu va fi bună atunci vom amâna returul” susţin federalii. O astfel de amânare ar fi şi pe placul lui Grigoraş dacă vremea nu va fi bună. „E greu să spun eu dacă e bine să se mai amâne dar totdeauna am fost de părere că fotbalul trebuie să se joace pe terenuri bune. Dacă cei de la Ligă sau Federaţie vor considera că e bine să amâne eu nu am nimic împotrivă. Decât să joci pe un teren îngheţat sau pe terenuri grele mai bine mai jucăm încă o intermediară”, a mai comentat Grigoraş.

    Atacanţii adevăraţi sunt scumpi
    Tot Grigoraş a luat decizia de a-l trimite acasă pe brazilianul Conrado. Acest atacant n-a impresionat, aşa că a făcut cale întoarsă în Brazilia. Întrebat dacă fie doar se gândeşte la un transfer bombă, Grigoraş spune că la Târgu-Jiu este exclus ca în cel mai scurt timp să ajungă vreun vârf cotat la milioane de euro. „Un transfer de 4-5 milioane de euro e de domeniul fantasticului la Pandurii. Sub nici o formă nu ne permitem să facem asemenea transferuri. Dar cine ştie, poate peste 4-5 ani şi echipele din România să îşi permită să aducă asemenea jucători nu numai să vândă şi poate şi calitatea jocului şi a campionatului va fi cu totul alta. Se vede la campionatele din Ucraina sau Rusia, echipe care investesc foarte mult şi se vede că acolo a crescut nivelul jocului datorită investiţiilor”, a încheiat Grigoraş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: