spot_img
13.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"N-am prea luat ţepe cu jucători"

    „N-am prea luat ţepe cu jucători”

    Ieri, preşedintele pandurilor, Marin Condescu, era convins că până acum echipa pe care o conduce nu s-a înşelat în timpul campaniilor de achiziţii. Mai mult, Condescu susţine că acei jucători care au venit la Târgu-Jiu au avut anumite motive pentru care nu şi-au demonstrat valoarea. În plus, boss-ul pandurilor a dat şi exemple cu jucători trecuţi de presă la capitolul ţepe dar care au fost, de fapt, bune afaceri pentru olteni.

    Ţepele s-au dovedit afaceri bune!?

    Cel puţin trei motive a găsit Condescu pentru jucătorii despre care presa a anunţat că sunt ţepe. „Sunt jucători care nu s-au acomodat, care nu au avut timp să arate ce pot, sau care nu au înţeles stilul antrenorului”, este de părere mai marele de la Pandurii. Acesta merge mai departe şi spune că cei care nu-şi demonstrează valoarea la o echipă o pot face în altă parte. „Poate îşi revin la altă echipă şi or să joace bine. Ar fi ideal să poţi să vinzi tot ce nu merge, ce nu se acomodează”, mai este de părere Condescu.
    Întrebat dacă s-a „ţepuit” cu vreun jucător, Condescu spune că cel puţin doi jucători consideraţi ţepe au ajutat echipa. „Nu au fost ţepe, poate în altă parte au jucat sau or să joace bine. Ţepe n-am prea luat. Luţu nu a fost o ţeapă, nu l-am cumpărat, l-am plătit la meciuri jucate. Nici Arrieta n-a fost o ţeapă, n-a venit cu contract, a dat gol cu Iaşi când ţi-a crăpat buza şi te-ai salvat de la retrogradare. A dat gol şi cu Dinamo, deci nu e ţeapă. Am făcut treabă bună şi cu Vranjkovic, pe care am dat 25 de mii de dolari şi l-am vândut cu 500 de mii de euro plus Păcurar, Dedu şi Vătavu”, a mai declarat Condescu.

    Miza pe Grig

    Preşedintele pandurilor a uitat de forma mai puţin bună a jucătorilor săi de la începutul campionatului, arătându-se entuziasmat de evoluţia echipei sub bagheta lui Petre Grigoraş. „În toamna aceasta nu a avut cine să mă dezamăgească”, a spus Condescu. Acesta spune că merge pe mâna lui Grigoraş. „I-am dat mână liberă lui Grigoraş să facă echipă”, este misiunea dată de Condescu lui Grig.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: