spot_img
5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertN-au convins, dar au învins!

    N-au convins, dar au învins!

    Gorjenii au câştigat în urma unei prestaţii neconvingătoare: „Cum necum am câştigat cele trei puncte importante pentru noi”

    După un meci bun la Mediaş, Pandurii a avut o prestaţie neconvingătoare în meciul cu ASA Tg. Mureş. Însă, în ambele meciuri, gorjenii au învins, au luat toate punctele şi au urcat în topul Ligii 1. În ultimul duel, târgujienii au suferit, au avut mult de furcă pentru a se impune, iar într-un final chiar printr-un gol marcat de adversari au ieşit bucuroşi de pe teren. Rămâne victoria, dar şi impresia că târgujienii nu au practicat un fotbal prea bun…

    sport-02-19

    Un autogol e de ajuns

    Pentru Pandurii doar victoria conta în meciul cu ASA. Un meci greu, un meci pe care ardelenii au venit la Severin să-l joace cu gândul de-a nu-l pierde. Şi au fost aproape de a-şi realiza scopul. De partea opusă, Pandurii a urmărit să rămână în plutonul fruntaş al Ligii 1, aşa că adjudecarea încă a trei puncte era lucrul cel mai bun care i se putea întâmpla trupei oltene. Zis şi făcut, chiar după un meci mai puţin reuşit, gorjenii şi-au realizat obiectivul pentru acest joc, şi asta în condiţiile în care la impresia artistică nu au punctat deloc. „Ştiam că întâlnim o echipă cu un moral bun, care vine după o victorie cu Dinamo. Noi veneam tot după o victorie, la Mediaş, dar cu doi oameni în minus. Voiculeţ, accidentat şi Filip Mrzljak care a ales să plece. O săptămână grea, dar în subconştientul jucătorilor s-a înfiripat ceva. Am început meciul foarte prost, o primă repriză cam plictisitoare, fără sare şi piper. În repriza secundă am mai crescut, în prima începusem timoraţi. Partea a doua s-a mai iuţit puţin, Sînmărtean a dat culoare jocului, a creat superioritate, panică, a făcut bine ambele faze. Echipa s-a mişcat un pic mai binişor. Discutam cu băieţii la pauză că se mai întâmplă în viaţa unei echipe să mai joace mai prost, dar dacă ne vom concentra vom câştiga. Obiectivul nostru a fost obţinerea celor trei puncte. Când ai astfel de jocuri cu echipe care nu adună puncte multe, în subconştient se poate înfiripa un gând că vom câştiga prin simpla prezenţă. Am avut mari probleme, cum necum am câştigat cele trei puncte importante pentru noi”, a comentat Petre Grigoraş. Ei bine, Pandurii este o echipă măcinată de probleme financiare, şi parcă cu cât aceste probleme sunt mai mari cu atât şi echipa performează mai mult din punct de vedere al rezultatelor spre uimirea tuturor. „Mă bucur pentru victorie, îi felicit pe băieţi. Următorul meci va fi cu totul altfel. Suntem în grafic, nimeni nu se aştepta să fim sus, cu atâtea puncte la câte probleme avem”, a mai comentat Grig.

    „N-am jucat bine”

    Meciul dintre Pandurii şi ASA Tg. Mureş a fost tranşat de eroarea lui Claudiu Belu Iordache, cel care în minutul 64 şi-a trimis balonul în propria poartă. Chiar dacă au câştigat, la final jucătorii lui Grigoraş au recunoscut că au făcut un meci modest. „N-am făcut un joc foarte bun, a fost mai slăbuţ, dar ne-a interesat rezultatul. Mă bucur că suntem în faţă în clasament, dar deocamdată nu ne gândim la clasament”, a declarat Marian Pleaşcă, cel care a centrat în faţa porţii de unde adversarul şi-a trimis balonul în poartă.

    „Prima repriză a fost cu o viteză de old boys. E important că am câştigat trei puncte, chiar dacă jocul nu a fost strălucit”, Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

    Pandurii Târgu Jiu — ASA Târgu Mureş 1-0 (0-0)

    Stadion „Municipal” — Drobeta-Turnu Severin, spectatori 400

    A marcat: Claudiu Belu (minutul 64, autogol).

    Pandurii Târgu Jiu: Lazar – Pleaşcă, Buijs, Vasiljevic, Grecu – Răuţă, Sânmărtean – V. Munteanu (Herea 57), Antal (Obodo 83), Hlistei (Trifu 57) – Ţucudean. Antrenor: Petre Grigoraş.

    ASA Târgu Mureş: Mingote – Belu Iordache, Cordoş, Dobrosavlevici, Matei – Candrea (Surdu 46), Mureşan – Dică, Zicu, Borza (Borza 46) – Kuku (A. Ioniţă 72). Antrenor: Dan Alexa.

    Cartonaşe galbene: Sânmărtean (23), Vasiljevic (27), Răuţă (62) / Candrea (33), Dică (75), Ioniţă (88).

    Au arbitrat: Cătălin Popa (Piteşti); arbitri asistenţi: Vladimir Urzică (Piatra Neamţ), Vlad Bârleanu (Bucureşti). Rezervă: Iulian Dima (Bucureşti)

    Observatori: Nicolae Grigorescu (Timişoara) — CCA, Dan Potocianu (Reşiţa) — LPF

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: