spot_img
10.8 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertNaivitate! Ghinion! Frustrare!

    Naivitate! Ghinion! Frustrare!

    Pandurii s-a abonat la înfrângeri cu Dinamo. Din păcate, „câinii roşii” au reuşit în ultimele două luni să elimine de două ori Pandurii din Cupe, mai întâi din Cupa Ligii şi apoi din Cupa României. Ultimul meci este de coşmar pentru târgujieni, însă considerat spectaculos de persoanele neutre. Din păcate, oltenii au cedat cu 3-2, golul decisiv venind în minutul 90 ceea ce creează o stare mare de frustrare în tabăra pandurilor. „În campionat ne-au egalat în minutul 94, iar acum ne-au învins în minutul 90”, spune dezamăgit Edi Iordănescu. Curat ghinion, însă această neşansă a venit după ce oltenii au tratat cu naivitate finalul de joc.

    sport-01-30

    Dramatism…

    Dinamo a bătut Pandurii cu 3-2. Câinii roşii au avut 1-0, oltenii au egalat şi până la pauză au reuşit să aibă ei avantaj, dar după pauză totul s-a năruit echipa nemaireuşind să joace bine. Curat ghinion, în minutul 90 oltenii eu primit golul de 2-3 şi pot să se considere ghinionişti. Iordănescu a abordat meciul cu Dinamo având mai mulţi jucători care în meciurile din campionat nu au cum să apară în prima echipă. „Evident că optând pentru aceste modificări în echipă, ne-am asumat niște riscuri. Eram conștienți că, schimbând 7 jucători și venind cu alții care nu prea au jucat devenea un pericol pentru ceea ce reprezentau relațiile de joc, consistența în joc. Chiar și așa, am intrat la pauză cu avantaj pe tabelă și dacă mă supără ceva foarte tare, ar fi că nu am știut să gestionăm așa cum trebuie repriza a doua. E posibil că, pierzând din ritm și din intensitate, automat am pierdut și din agresivitate, tot datorită faptului că am avut în teren o serie de jucători care nu au foarte multe jocuri în picioare”, spune Edi Iordănescu. Acesta merge mai departe şi explică de ce a operat atâtea modificări în echipă. „În primul rând din cauza programului, cu 3 jocuri în 7 zile, care nu este unul ușor… Ba mai mult, am întâlnit Steaua și Dinamo în decurs de 3 zile și este foarte greu din toate punctele de vedere. În plus, am avut un consum foarte mare din punct de vedere fizic și mental la primul meci, de la București. Am făcut o risipă foarte mare de efort, am bătut chiar recordul la parametrii fizici în acest sezon. Așa am ajuns să schimbăm echipa pentru meciul din Cupă, având 25 de jucători în lot și apelând la o parte dintre aceia care au jucat mai puțin. Deci, să nu se înțeleagă că nu am tratat cu respect Cupa României și nu am dorit cu adevărat să ne calificăm mai departe în această competiție”, spune Iordănescu.

    Aşadar, unora li s-a dat şansa să evolueze şi să demonstreze că merită să joace pentru Pandurii. „Eu, la supărare, nu trag concluzii primite și nu iau măsuri imediate. Însă, vom analiza riguros evoluția unor jucători. Este fotbal, știm cu toții că trebuie să fi competitiv și eficient, iar atunci când se apelează la tine trebuie să intri și să dai tot ce ai mai bun. Ori va veni perioada de iarnă cu întreruperea campionatului și cu siguranță vom face o analiză individuală a jucătorilor din lot. Iar atunci când vom efectua această analiză e foarte posibil ca să luăm și anumite măsuri, să renunțăm la anumiți jucători. Fiți sigur că, așa cum mă cunoașteți, voi analiza și voi trage linie”, a comentat Iordănescu. Revenind la jocul propriu zis, antrenorul pandurilor este ferm. „Felicit Dinamo. Dacă stagiunea trecută noi am fost cei care au învins de două ori în Cupa Ligii și i-am eliminat, de data asta și-au luat revanșa, existând de partea noastră o doză de frustrare… Este impardonabil pentru noi să cedezi așa de ușor în urma unor faze fixe, să pierzi marcajul și să primești gol. Un marcaj la care noi am excelat în campionat, eram la un moment dat echipa cu un singur gol primit din fază fixă și acela cu Steaua. Acum vom analiza, vom trage concluzii și automat vom lua și măsurile care se cuvin pentru etapa viitoare de campionat. În fotbalul modern, fazele fixe pot face diferența”, a mai punctat Edi Iordănescu.

    Dinamoviştii ne apreciază

    Cei de la Dinamo s-au bucurat pentru calificarea în sferturile de finală ale Cupei României, lăudând Pandurii. „Pandurii a jucat foarte bine cu Steaua, trebuie să-i felicităm, pentru că joacă cel mai frumos fotbal din România”, spune Aliosa Vojnovic. Şi antrenorul Mircea Rednic laudă Pandurii. „Cred că ne priește la Severin, pentru că deja ne-am obișnuit aici. Pandurii este o echipă foarte bună, după părerea mea e cea mai în formă echipă la momentul actual. Joacă foarte bine, am văzut și în ultimul meci cu Steaua, atunci când ar fi meritat cele trei puncte pentru felul în care au jucat, dar acum noi am fost mai buni ca ei”, a mai punctat şi Rednic.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: