spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertNaivitate + lipsă concentrare = dezamăgire!

    Naivitate + lipsă concentrare = dezamăgire!

    Pandurii putea câştiga cu CFR, dar la fel de bine putea să şi piardă, astfel că remiza pare echitabilă

    După ce au jucat slab în meciul de la Chiajna, un meci pe care târgujienii l-au pierdut datorită gafelor din apărare, a urmat un nou meci cu peripeţii. Echipa lui Edi Iordănescu are handicapul de a avea jucători care atunci când greşesc se vede pe tabelă. Ei bine, nu e meci fără ca fundașii centrali să nu gafeze și să-și ajute adversarii să marcheze, așa că nici meciul cu CFR nu a făcut rabat de la regulă. Pandurii a remizat 1-1 cu CFR, un rezultat care nu avantajează deloc echipa olteană.

    sport-01-19

    Remiză echitabilă?

    Pandurii și CFR au fentat fotbalul în prima jumătate de oră a întâlnirii directe. Cele două echipe nu au jucat nimic, au plimbat mingea, s-au duelat pentru minge, dar parcă a lipsit acel nerv, acea sclipire care să dea curs jocului. Toate acțiunile se opreau undeva la 16-18 metri de fiecare poartă, se juca doar între cele două careuri. Ei bine, în minutul 30, Șandru l-a lăsat pe Beleck să preia, acesta din unghi dreapta a tras pe jos la poartă, balonul s-a scurs agonizant prin fața porții, a lovit bara după care a fost degajat. Reacția pandurilor a venit în minutul 35, atunci când Momcilovic a reluat mingea cu capul din centrarea lui Nistor, iar Pandurii avea poate nemeritat 1-0. Şi tot nemeritat s-ar fi putut face 2-0, dar Mihai Roman a ratat incredibil din situație de singur cu portarul advers. Şi ce bine ar fi fost să fie 2-0 și meciul să fie aproape jucat, dar nu a fost chiar așa. Oaspeții de la CFR au dat lovitura în minutul 43, atunci când jucătorul care nu are valoare de Liga 1, Șandru a deviat mingea în poarta de lângă un adversar și a restabilit egalitate, 1-1. La pauză, cei doi jucători care au dezamăgit în prima parte, Șandru și Roman au părăsit terenul de joc, iar în locul lor au intrat Wellington și Fillipeto. În partea a doua, gorjenii au dominat, au avut posesia, au controlat autoritar jocul, dar nu s-au lipit și la gol. Ba chiar au avut și șansă în minutul 55 când cei de la CFR au mai trimis o dată mingea în bară după șutul lui Beleck respins ușor de Mingote. În rest, CFR-ul nu a mai contat în atac, Pandurii a pasat mai mult, dar din păcate toate acțiunile se stingeau în preajma careului advers. Așa că s-a încheiat 1-1, un rezultat care nu le pică prea bine pandurilor, dar care se pune în clasament.

    Supărat…

    La final de partidă, antrenorul Edi Iordănescu era mai mult supărat decât mulțumit. Avea și motive pentru care să fie afectat, prestația precum și rezultatul nefiind conforme cu așteptările. „Un joc de la care ne propusesem 3 puncte. Sunt nemulțumit de rezultat și jocul din prima parte. Nu am intrat așa cum îmi doream în joc, ne-am precipitat, am făcut multe greșeli, nu am avut personalitatea și încredere. Asta se datorează ultimului joc pe care l-am pierdut. Acel meci de la Chiajna nu meritam niciodată să-l pierdem. Trebuie să ridicăm capul sus, face parte din trecut. În repriza a doua a fost altceva, contrar unei prime reprize mai slabe, mai slabe am avut 1-0, am avut șansa să facem și 2-0 din situație de unu la unu cu portarul advers. Jocul e construit din momente, iar atunci a fost un moment cheie. Și în loc de 2-0 a fost 1-1 la pauză. Repriza a doua a fost mai aproape de ceea ce-mi doresc eu ca și inițiativă. Am fost echipa pozitivă care a fost mai preocupată de joc, care a construit iar cu concentrare și atenție puteam câștiga jocul. Şi CFR a avut 2-3 contre periculoase, e un punct la clasament și din păcate trebuie să ne mulțumim cu el. Nu avem ce face”, a declarat Edi Iordănescu.

    Pandurii: Mingote – Ungurușan, Vasco, Șandru (min. 46 Filipetto), Momcilovic – Droppa, Mrzljak – Hora, Nistor, Nicoară (min. 75 Ciucur) – M. Roman (min. 46 Wellington). Antrenor: Edi Iordănescu.

    CFR Cluj: Marc – Thiago Lopes, Larie, Tînc, Camora – A. Mureșan, Petrucci – Jakolis (min. 89 Voiculeț), Lopez, Păun (min. 81 Vitor Bruno) – Beleck (min.73 Negruț). Antrenor: Francisc Dican.

    Au arbitrat: Ovidiu Hațegan – Vladimir Urzică, Sebastian Gheorghe.

    Cartonașe galbene: Șandru (min. 13), Ungurușan (min. 57), Droppa (min. 85). Mrzljak (min. 90) / A. Mureșan (min. 49).

    Stadion „Municipal”, Drobeta Turnu Severin, spectatori: 500

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: