spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertNarcis Răducan: „Am preluat Clubul cu 1 leu în cont”

    Narcis Răducan: „Am preluat Clubul cu 1 leu în cont”

    Narcis Răducan, preşedintele Clubului Pandurii, a prezentat ieri într-o conferinţă de presă un bilanţul financiar al clubului, de la momentul când a preluat echipa gorjeană. „În contul clubului, în 30.06.2015, când am ajuns la club, era 1 leu, nu este nicio glumă, într-una din bănci, iar într-o altă bancă cu tot cu ce era în casierie undeva la 3000 de euro. Datoriile totale către ANAF, salarii, furnizori de servicii, bonusuri erau la suma de 9.380.000 de lei, ceea ce înseamnă peste 2 milioane de euro. Aceasta a fost situaţia clubului în momentul când am preluat, cu 14 jucători care terminau contractele şi fără bani de achiziţii. Niciodată nu m-am plâns de aceste condiţii pentru că mi le-am asumat, nu m-a obligat nimeni”, a spus Narcis Răducan, în cadrul conferinţei de presă de ieri.

    raducan

    Mai mult, Răducan a făcut publice şi sumele încasate de clubul gorjean pe perioada mandatului său. „Anul trecut, am încasat cotizaţie din partea membrilor asociaţi în valoare de 1.700.000 de euro, care sigur ne-au deservit pentru următoarele 6 luni, plus 1 milion de euro, drepturile TV pe tot anul trecut, ceea ce înseamnă undeva la sub 3 milioane de euro încasate, în condiţiile în care bugetul Clubului Pandurii pe anul trecut era de 6 milioane jumătate de euro. În acest moment, bugetul este 4 milioane jumătate, deci am făcut o reducere de 30%. Drepturile TV, de la 1 milion de euro, cât am încasat anul trecut, le-am adus la 2 milioane jumătate, anul acesta. Am încasat 1.200.000 de euro din transferuri şi alte 400.000 de euro de la UEFA şi din participarea lui Săpunaru la Campionatul European. Aceste creanţe nu au fost încasate, dar vorbesc de performanţele financiare ale clubului pe această perioadă”, a mai precizat Raducan.

    Şeful pandurilor susţine că urmează o perioadă dificilă, odată cu demararea procedurii de insolvenţă, însă crede că echipa nu se va afla în situaţia de a nu putea disputa următoarele meciuri din campionat.

    Te-ar mai putea interesa

    3 COMENTARII

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: