spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertNarcis Răducan fericit: „Sânmărtean ajută echipa, face spectacol”

    Narcis Răducan fericit: „Sânmărtean ajută echipa, face spectacol”

    Au fost voci în fotbalul românesc care l-au catalogat pe Lucian Sânmărtean drept un fotbalist terminat. „Nu ne ajută”, au spus cei de la Steaua. Ei bine, cei de la Pandurii sunt de cu totul altă părere menţionând faptul că acest jucător nu şi-a spus ultimul cuvânt în fotbalul românesc. Aşa că târgujienii au toată încrederea că au dat lovitura prin aducerea acestui jucător.

    sport-02-27

    Îl vor la joc

    În parafarea transferului, Narcis Răducan a avut un cuvânt greu de spus, aşa că oficialul pandurilor ştie că acest fotbalist poate ajuta mult Pandurii. În plus, Sânmărtean are şi şansa de a găsi la Târgu-Jiu un antrenor căruia în place fotbalul spectacol, aşa că s-ar părea că există o compatibilitate bună între cele două părţi. „Sunt sigur că Lucian îl va ajuta pe Petre Grigoraş să-şi pună în practică filosofia ofensivă de fotbal! Am reuşit să aducem unul dintre cei mai tehnici jucători ai ultimului deceniu din Liga 1 ,un jucător la care şi el şi eu ţinem foarte mult. Îi urez bun venit lui Lucian şi aştept cu nerăbdare să-l văd jucând pe noul stadion”, a declarat Narcis Răducan pe siteul pandurilor.

    Se luptă să-l legitimeze repede

    Şeful gorjenilor îl laudă pe acest fotbalist care şi-ar putea încheia cariera chiar la Târgu Jiu. „Lucian mai poate spune multe în fotbalul nostru, are o valoare mult peste media campionatului şi suntem bucuroşi că am reuşit să îl convingem să vină la noi. Trebuie să ajute echipa, să facă spectacol şi să avem rezultate foarte bune. Grigoraş a fost surprins când a aflat că Lucian va ajunge la noi”, a declarat Răducan. În plus, gorjenii vor să facă imediat şi actele pentru a-l legitima cât mai repede pe fotbalist astfel încât acesta să fie gata de joc. „Probabil miercuri va sosi la Târgu Jiu, nu este încă pus la punct cu pregătirea fizică. Va veni de la Bistriţa şi apoi vom şti exact care este situaţia lui. Vom face toate diligentele să îl punem imediat pe lista UEFA. Este din scurt, dar sper să reuşim, să o facem în timp util”, a mai punctat Răducan.

    Nu sunt speriaţi de criză

    Întrebat dacă partea financiară a clubului, acest blocaj financiar nu contează în alegerea făcută de jucător, şeful pandurilor spune că a fost sincer cu fotbalistul şi i-a explicat exact cum stau lucrurile. „Ştie foarte bine situaţia din România, noi nu l-am minţit, i-am spus exact cum stă treaba, atât lucrurile bune, cât şi cele mai puţin bune. Nu argumentul financiar a contat. Noi nu ne puteam bate cu Astra, de exemplu, din acest punct de vedere”, a mai spus Narcis Răducan.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: