spot_img
10.3 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertNarcis Răducan spune: "Deocamdată, suntem bine"

    Narcis Răducan spune: „Deocamdată, suntem bine”

    Pandurii se află în fața unui final de tur extrem de bun. Cu o etapă înainte de finalul turului, oltenii au deja 20 de puncte acumulate și pot să crească baremul la mai mult. Așa că semnalele par să fie pozitive la jumătatea sezonului regulat, echipa lui Edi Iordănescu având șanse mari să prindă play-off-ul și să joace în cupele europene.

    sport-02-1

    Bilanț mulțumitor

    Președintele pandurilor, Narcis Răducan este mulțumit de parcursul echipei de până acum și totodată este optimist în privința șanselor echipei oltene de a juca în cupele europene. „La jumătatea sezonului regulat, deocamdată, e bine, dar putem trage o linie după meciul cu Viitorul. Atâta timp cât suntem în primele șase, eu zic că e bine, ținând cont și de particularitățile sezonului pentru noi, cu 12 jucători noi, cu jocuri mereu în deplasare, că anul trecut ne-am bătut la retrogradare, a mai scăzut și bugetul… Toate astea, în mod normal, nu te împing la un obiectiv mai îndrăzneț, dar noi am făcut ca toată lumea să-și dorească mai mult și deocamdată ne-a ieșit. Suntem în primele șase și suntem pe drumul cel bun. Normal că se putea și mai mult, dar să nu-l mâniem pe Dumnezeu. Dacă terminăm turul cu o victorie, chiar e neașteptat de bine, cu 23 de puncte”, spune Narcis Răducan.

    Plusuri și minusuri

    Tot președintele pandurilor spune că echipa sa are și avantajul programării meciurilor din retur. O mare oportunitate, însă și un risc pentru că se știe faptul că echipa olteană are probleme în meciurile de acasă. „Returul ne oferă un program puțin mai bun și dacă e să ținem cont de faptul că vom avea la un moment dat două meciuri acasă. De regulă, returul e mai încrâncenat, toată lumea luptă pentru obiective. Nu mă aștept să fie ușor nici returul. Mai avem și avantajul că nu se mai poate vorbi de neuniformizarea pregătirii. După meciul cu Viitorul vom mai face o miniperioadă de pregătire la munte, deci echipa deja e la același nivel fizic, iar acesta este un plus”, a spus Răducan. Edi Iordănescu trage un semnal de alarmă și spune că nu e ușor să joci în fața unor echipe mai slab cotate. „Dacă ne uităm pe istoricul echipei din perioada de când sunt aici, cele mai multe puncte le-am adus din jocurile cu echipele care porneau favorite. Am pierdut multe puncte atunci când noi a trebuit să ne impunem jocul și să fim echipa care dictează ritmul și care are inițiativa. Motivele pentru care am avut probleme sunt clare, dar nu le voi face publice”, a mai spus și Edi Iordănescu.

    Meci important

    Așadar, meciul de vineri cu Viitorul este foarte important pentru viitorul pandurilor. „Dacă batem Viitorul, sarcina de a prinde play-of-ul va fi ușurată foarte mult. Am avea un plus de cinci puncte față de nivelul pe care noi l-am prognozat pentru play-off și am avea o marjă importantă. Plus acele meciuri pe care le vom juca acasă în debutul returului, cu Poli, Voluntari, Petrolul și Concordia. Vom vedea ce iese…”, a încheiat Narcis Răducan.

    „Manualele de pedagogie spun să nu fi mulțumit niciodată public. Realist fiind e bine că ce s-a întâmplat până acum. am anulat dezavantajele, teren propriu, lot schimbat, istoricul de anul trecut, un buget mai mic. Toate astea indică un obiectiv mai mic, dar noi ne-am dorit mai mult și cred că este bine ce am realizat. Trebuie să fim pregătiți în continuare”, Narcis Răducan, președinte Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: