spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertNăşiţi-i din nou !

    Năşiţi-i din nou !

    Gorjenii sunt consideraţi naşii CFR-iştilor în Liga 1

    Sâmbătă seara pe Stadionul Municipal din Târgu-Jiu se anunţă un meci interesant din care Pandurii vrea să iasă câştigătoare. CFR Cluj vine la Târgu-Jiu să-şi joace ultima carte pentru cupele europene, însă Pandurii le dă frisoane a clujenilor. „Sper să-i batem pe cei de la CFR, să luăm cele 3 puncte iar sâmbătă să le fim iarăşi naşi”, a comentat fostul cfr-ist, Viorel Nicoară.

    Ei în criză, noi în formă?

    Acest joc împotriva CFR-ului este abordat de olteni cu gândul la victorie. „Orice victorie e doar o luptă câştigată. Din primele 5 jocuri am făcut doar jumătate din punctele propuse. Dacă nu, urmează şi altele, victoria cu Dinamo rămâne una doar de palmares. CFR este o echipă care din 2007 s-a impus în fotbalul nostru, au câştigat campionate, cupe şi super cupe, din doi în doi ani ne-au obişnuit să câştige un trofeu. Anul acesta nu ştiu ce s-a întâmplat acolo”, spune antrenorul pandurilor, Cristi Pustai. Acesta merge mai departe. „CFR are în lot jucători buni. La ora aceasta nu ştiu care este starea lor interioară, dar chiar cu aceste probleme financiare, CFR putea avea mai multe puncte acum. Au cel mai bun portar din campionat, şi asta nu de acum, am înţeles că vor să-l vândă, Steaua ar face o afacere bună dacă l-ar lua. Noi, sper ca prin evoluţia de la Bucureşti să ne fi întors pe drumul cel bun. Multe echipe au început greu returul, pare să fie o cauză generală. Sper ca lumea să vină la teren după victoria de la Dinamo în faţa unei echipe ce reprezintă un brand şi care e pe o pantă ascendentă”, a declarat Pustai. Acesta şi-a propus un obiectiv personal. „Urmează alte cinci jocuri din care eu personal mi-am propus 10 puncte. Suntem 3 echipe care vom trece de bariera de 40 de puncte, nu ştiu dacă vom ajunge în acest sezon la 60 de puncte, dar ar fi bine să trecem cât mai repede de cea de 50 de puncte. Suntem o echipă paradoxală, când atacă nu atacă, iar când se apără nu se apără”, a spus tehnicianul oltenilor.

    Pandurii, pe plus cu CFR

    Meciurile dintre Pandurii şi CFR Cluj au fost dintotdeauna spectaculoase. Gorjenii s-au simţit bine atunci când au întâlnit CFR-ul având o linie pozitivă în confruntările directe. Dintre toate echipele considerate mari, gorjenii au doar cu ardelenii au bilanţ pozitiv, în rest alb-albaştrii gorjeni stau prost în duelurile cu Steaua sau Dinamo. Între Pandurii şi CFR s-au jucat 17 meciuri până acum în Liga 1, în opt dintre acestea cei care s-au impus au fost oltenii iar în şapte ardelenii, alte două partide încheindu-se la egalitate. Astfel, Pandurii este ca o bestie neagră pentru CFR Cluj. La numărul de goluri marcate este egalitate, 20 de goluri pentru fiecare echipă.

    „Am avut o perioadă grea la CFR, nu am jucat şi e o perioadă din cariera mea pe care am uitat-o. Am plecat la timp de acolo. Sper să-i batem pe cei de la CFR, să luăm cele 3 puncte. Sâmbătă să le fim iarăşi naşi. Nu ştiu ce probleme au ei, dar când nu eşti corect cu un jucător el nu mai dă 100%. Pandurii are prima şansă. CFR rămâne periculoasă, au jucători cu experienţă care au câştigat campionate şi au jucat în Champions League”, Viorel Nicoară, mijlocaş Pandurii.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: