spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertNe-am bătut singuri !

    Ne-am bătut singuri !

    Gafele i-au mâncat pe elevii lui Pustai atât în apărare cât şi în atac

    Pandurii: Stanca – Ungurușan, da Silva, Mamele (55 Sipo), Christou, Momcilovic – Nicoară (55 Buleică), Anton, Breeveld – Eric – Matulevicius. Antrenor: Cristi Pustai.

    Braga: Eduardo – Joazinho, Coelho, Aderlan Santos, Baiano – Ruben Micael, Luiz Carlos, Mauro, Agra (64 Pardo) – Yazalde, Alan. Antrenor: Jesualdo Ferreira.

    Au arbitrat: Florian Meyer – Holger Henschel, Christoph Bornhorst.

    Stadion: „Cluj Arena”, spectatori: 7.000

    Cartonaşe galbene: Nicoară, Breveeld / Yazalde

    Pandurii şi-a diminuat serios şansele la calificare încă din manşa tur în play-off-ul Europa League. Gorjenii şi-au bătut joc de propriile şanse la calificare, Braga fiind o echipă de bătut. Practic portughezii nu au arătat deloc a echipă mare, dar Pandurii a arătat ca o echipă mică şi fără cap. Braga a luat o opţiune serioasă la calificare, dar cât mai sunt şanse teoretice să credem în ele. Sporting Braga este ca joc sub Hapoel Tel Aviv, echipă pe care am bătut-o în deplasare. Mai pot fi şi minuni în fotbal.

    Plecarea lui Dan Nistor pare a conta enorm. Târgujienii sunt de nerecunoscut, jocul echipei a intrat într-un con de umbră serios, iar Cristi Pustai adună înfrângere după înfrângere. Partida de la Cluj a fost una care putea fi la îndemâna pandurilor. Oltenii au atacat haotic, nu au avut nicio idee de joc, iar asta ne-a costat. Oltenii au avut vreo trei situaţii de gol, una uriaşă, dar portarul Eduardo a reuşit să salveze şutul trimis spre poartă de un coechipier. A mai fost o minge deviată şi care a picat pe plasa porţii portugheze. La poarta opusă, Stanca a avut de lucru la câteva mingi trimise în careu, dar rezolvate cu emoţii de către cei trei fundaşi centrali trimişi în teren de Pustai. Au mai fost şi câteva şuturi, vreo două trimise de Ruben Micael, dar trecute puţin pe lângă buturile lui Stanca. În rest, joc haotic, şi de o parte şi de alta, Braga arătând ca o echipă care se vede că nu are jocuri în picioare. Şi imediat după pauză, mai exact în minutul 51 oaspeţii au dat lovitura. Ruben Micael a şutat de la 18 metri, mingea a lovit bara porţii lui Stanca, a ajuns la Alan care a şutat la rândul său, balonul în drumul spre poartă fiind deviat de Yazalde. La 0-1 oltenii trebuiau să se arunce în atac, dar nu au putut exercita o presiune care să-i pună în fund pe fundaşii adverşi.

    Încurajaţi de Grig

    La partida de aseară de pe Cluj Arena, în tribune au fost aproape 7.000 de fani, din care aproape o mie veniţi de la Târgu-Jiu. Printre spectatori a fost şi Petre Grigoraş, acesta asistând pentru prima dată la un joc pe viu al pandurilor după plecarea de la Târgu-Jiu. Grig a fost întâmpinat de Eugen Pârvulescu, iar apoi a luat loc în tribuna oficială.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: