spot_img
7.1 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertNe scoate din criză Valentin Lemnaru, atacant care a marcat doar două...

    Ne scoate din criză Valentin Lemnaru, atacant care a marcat doar două goluri în Liga 1 !?

    Are 26 de ani, se numeşte Valentin Lemnaru şi joacă la U Cluj. Acesta pare a fi unul din cei cinci sau şase atacanţi propuşi de Petre Grigoraş pentru a revigora atacul pandurilor. Despre acest vârf se spunea, în urmă cu câţiva ani, că va fi viitorul golgheter al României. Era o speranţă care până acum nu a confirmat. Dacă într-adevăr acest jucător va ajunge la Pandurii, sunt şanse mari ca acea criză din ofensivă să continue.

    Vârf „bătrânel” şi neexperimentat

    După ce că acest atacant are 26 de ani şi doar două goluri marcate în Liga 1, preţul de cumpărare este exagerat. Cel puţin în presa centrală a apărut informaţia că Lemnaru este cotat la 350 de mii de euro, o sumă foarte mare. Despre acest jucător, Grigoraş n-a vrut să comenteze. „Nu mă interesează ce se spune sau ce se scrie. Acum e vremea în care apar multe speculaţii”, a fost tot ceea ce a spus Grigoraş referitor la atacantul despre care se aude că ar fi pe lista antrenorului. Preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu, recunoaşte că vârful Universităţii Cluj este un jucător interesant, însă nu face obiectul unui transfer la Târgu-Jiu. „Pandurii sunt interesaţi să-l ia pe Lemnaru dar nu pe 350 000 de euro, dăm 450 000 de euro”, spune ironic Pârvulescu. Acesta spune că atacantul nu este pe listă, dar este un jucător promiţător. „Hai să fim serioşi! Este un jucător interesant, dar nu face banii aceştia. Am discutat şi despre el, dar doar la modul general. Nu e rău, are un joc interesant. L-am urmărit atent şi la jocul cu noi, dar nu ne interesează la astfel de preţuri. Nici nu e pe lista lui Grigoraş”, a comentat Pârvulescu.

    Vor şi jucători de Divizia B

    La Galaţi, Grigoraş era un adevărat descoperitor de talente. Lua jucători ieftini şi buni de la Divizia B şi îi lansa în fotbalul mare al Ligii 1. Această strategie a dat randament, iar acum tehnicianul vrea să implementeze şi la Târgu-Jiu modelul Oţelul. „Am propus şi jucători interesanţi şi tineri de la Divizia B, dar sunt adeptul strategiei clasice: să tăcem şi facem”, a mai comentat Grigoraş.

    Continuă propunerile străine

    Pe masa oficialilor de la Pandurii zilnic vin câte una sau două variante de jucători de atac. Ultima aparţine tot impresarului Gabriel Gică Miron, acelaşi care la adus la Târgu-Jiu pe Cardoso. Astfel, impresarul român a propus oltenilor un jucător senegalez în vârstă de 23 de ani. Baptiste Faye este comparat cu atacantul CFR-ului, Lacina Traore, însă şansele ca vârful de culoare să ajungă la Târgu-Jiu sunt mici, în condiţiile în care Grigoraş nu vrea să mizeze pe jucători străini. Totuşi, dacă jucătorul va veni în probe, va fi testat în Antalya şi va da randament, este posibil să fie oprit în lotul gorjenilor.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: