spot_img
14.9 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesDosar penal pentru pandurul Nistor

    Dosar penal pentru pandurul Nistor

    Nistor, la volan fără permis

    Jucătorul pandurilor, Dan Nistor a comis-o rău de tot. Astfel, jucătorul a dat dovadă de inconştienţă şi s-a urcat la volanul unei maşini Audi A5 şi a plecat la drum deşi nu avea permis de conducere. Astfel, în comuna sa, Rucăr al cărei şi Cetăţean de Onoare este, pandurul a fost oprit în trafic de poliţiştii de la rutieră care au constatat că jucătorul nu posedă permis de conducere. În aceste condiţii, lui Dan Nistor i s-a întocmit dosar penal, şi conform legii riscă închisoare de la unul la cinci ani pentru că a condus un autovehicul pe drumuri publice fără a poseda permis de conducere. Până una alta, jucătorul a plecat ieri alături de restul echipei în cantonamentul din Antalya.

    Grig continuă să avertizeze: „Poate nu vom mai avea aceeaşi forţă ca în tur”

    Lucrurile nu merg prea bine la Pandurii. Gorjenii l-au pierdut pe atacantul Deividas Matulevicius, care a semnat cu o echipă din Polonia, după ce s-a antrenat o lună sub comanda lui Petre Grigoraş. Asta se adaugă veşnicele probleme din lot, în special accidentări, dar şi plecări neaşteptate. În concluzie, la Pandurii lucrurile nu sunt dătătoare de speranţe, aşa că Grig avertizează că returul ar putea să fie mai slab decât turul. Nici evoluţia din amicale nu este una care să dea speranţe, iar grijile lui Grig sunt mari în special datorită faptului că echipa s-a subţiat valoric. „Acum eu îmi fac alte griji, nu legate de joc, ci de golurile lăsate de echipă. Nu mi mai aduce nimeni înapoi pe cei accidentaţi şi pe ceilalţi pierduţi, pe Stromajer, Chiricheş şi pe alţii. De aceea mă simt nevoit să avertizez încă o dată: lumea trebuie să realizeze că eu spun adevărul cu tristeţe, nu doar să mă aflu în treabă atunci când mă gândesc că ne va fi mult mai greu în retur. Este o realitate, campionatul durează 34 de etape, iar acolo se trage linie. Păcat că nu pot face bilanţul după doar 18 etape”, a comentat Grigoraş. Tehnicianul pandurilor recunoaşte că jocul echipei sale scârţâie în continuare. „Este adevărat că rezultatele au fost slăbuţe şi jocurile nu au fost prea reuşite în primele două stagii din Antalya, dar nu-mi făceam prea mari probleme. Totuşi, ultimul joc a fost mai mult decât reuşit, mi-a adus parcă aminte de cum jucam în tur”, a mai completat Grigoraş.

    Accidentaţii ratează startul

    În acest moment la infirmeria pandurilor se găsesc jucători care puteau fi titulari. Rusu, Băcilă şi Pleaşcă vor rata startul returului, primii doi având totuşi şanse de-a prinde finalul campionatului, în timp ce ultimul va reveni abia la vară. „Despre cei accidentaţi mai recent sau mai demult, nu pot să îmi fac eu acum speranţe că ar putea deveni o soluţie în prima parte a returului, iar unii în ceea de a doua parte. Rusu abia peste o lună şi jumătate va reveni la efort, am înţeles că i se va prelungi perioada de refacere, deci este exclus să mă bazeze pe el în următoarele 5-6 etape. În rest, sincer, cu tot respectul pentru jucătorii accidentaţi mai demult, le va fi foarte greu să revină până la sfârşitul campionatului”, a mai spus Grig.

     

    Te-ar mai putea interesa

    2 COMENTARII

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: