spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertNegocieri la Pandurii! Vezi cine ar putea antrena echipa

    Negocieri la Pandurii! Vezi cine ar putea antrena echipa

    Preşedintele clubului Pandurii Târgu-Jiu, Narcis Răducan, a confirmat interesul clubului pentru numirea ca antrenor principal a lui Mircea Rednic. Oficialii clubului nu exclud însă varianta aducerii unui antrenor străin, în cazul în care Rednic va refuza oferta gorjenilor.

    rednic

    Rednic, prima opţiune

    Plecat de la Dinamo, Rednic este pe lista şefilor de la Pandurii. Oficialul gorjenilor a precizat că a demarat discuţii în vederea preluării din această vară a echipei Pandurii atât cu Mircea Rednic cât şi cu alţi antrenori din România, dar şi din străinătate. „Orice antrenor bun din România este o variantă pentru Pandurii. Trebuie să recunosc că Mircea Rednic este unul dintre antrenorii cu care sunt în contact şi de la care aştept un răspuns. Mai sunt trei opţiuni din străinătate, toate foarte bune şi mă aştept ca în cursul zilei de astăzi (n.r. joi) sau cel târziu mâine (n.r. vineri) să dăm un răspuns suporterilor noştri care aşteaptă să afle cine va fi viitorul antrenor. Mircea Rednic este prima opţiune dar nu este singur, repet, sunt nevoit să merg pe mai multe piste pentru că suntem în criză de timp şi nu putem aştepta foarte mult”, a declarat Narcis Răducan.

    Discuţii cu un antrenor din Germania

    Preşedintele de la Pandurii a mai precizat că se află în negocieri şi cu un antrenor din Germania, în cazul în care Mircea Rednic va refuza oferta. „Ne-a prins puţin pe nepregătite şi plecarea lui Edi, pentru că am crezut până în ultima secundă că nu va pleca, şi de aceea nu am făcut ceea ce trebuie şi ce fac de obicei, să am o variantă de rezervă, cu gândul că va continua Edi. Din păcate nu a continuat şi acum am 3-4 piste pe care merg pentru a aduce un nou antrenor. Este printre aceştia un reprezentant al fotbalului german cu performanţe în Bundesliga, este un antrenor care a avut rezultate foarte bune la nivelul primei ligi din Olanda şi mai este un antrenor din Italia. Din aceste trei opţiuni plus cei pe care i-am ofertat din România va trebui să avem un răspuns până mâine. Mircea Rednic ne poate da răspunsul azi (n.r. joi) sau mâine (n.r. vineri), tuturor le-am cerut acelaşi lucru pentru a ştii exact unde ne aflăm şi să luăm o decizie. Depinde de ambele părţi ce răspuns vom primi, Mircea Rednic mai are şi alte opţiuni, mă aştept ca atunci când negociez cu un antrenor foarte bun să nu fie atât de simplu, de aceea am mers şi pe mai multe piste. Pe 29 iunie jucăm primul meci amical şi am vrea să avem un antrenor instalat până atunci!”, a mai precizat Narcis Răducan.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: