spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews Alert„Negocieri line” cu Edi Iordănescu!

    „Negocieri line” cu Edi Iordănescu!

    Narcis Răducan spune: „Toată energia noastră este canalizată să-l convingem pe Edi să rămână”

    Ieri, microbiştii gorjeni au avut parte de o mică porţie de intoxicare media în care au apărut numele lui Edi Iordănescu şi Pandurii. S-a pronunţat un „divorţ”, însă totul a fost o alarmă falsă. Scenariul a mers brici o perioadă, s-a avansat chiar şi un nume de antrenor de prin Serbia ce ar veni să-i ia locul lui Edi Iordănescu, un anume Nenad Lalatovic, însă totul pare să fi fost o alarmă falsă. Aşa se întâmplă când există loc de interpretări şi de scenarii.

    sport-01-8

    Intoxicări diverse

    Zilele acestea trebuie să se decidă numele antrenorului principal de la Pandurii. Edi Iordănescu ezită să dea un răspuns afirmativ, însă în cel mai scurt timp totul va fi anunţat. „Așa cum am declarat și zilele trecute, toată energia noastră este canalizată să-l convingem pe Edi să rămână pentru că el are niște doleanțe legate de performanță pe care clubul trebuie să le îndeplinească. Atâta timp cât există 1% șanse să rămână Edi la Pandurii, nu am discutat cu niciun antrenor. Nici sârb, nici italian, nici spaniol. Deci știrea este eronată”, a declarat Narcis Răducan, preşedintele pandurilor. Acesta a comentat informaţia potrivit căreia gorjenii ar negocia cu Nenad Lalatovic, un tehnician sârb care se laudă cu promovarea tinerilor. Mai mult, pe un alt site de sport a apărut informaţia potrivit căreia antrenorul i-ar fi anunţat pe apropiaţi că vrea să plece de la Pandurii şi că nu-şi va mai prelungi contractul. Nici această informaţie nu a fost una reală, Edi Iordănescu subliniind faptul că mai întâi îi va anunţa personal pe şefi decizia pe care o va lua, după care va trece la nivelul următor prin care îşi va anunţa public şi oficial despărţirea de Pandurii, sau prelungirea contractului.

    Trag de Edi

    Ei bine, în aceste momente, gorjenii trag de Edi Iordănescu pentru a-l convinge să continue cu Pandurii. Potrivit şefului de la Pandurii, negocierile se poartă în ritm lent, şi asta pentru că se aşteaptă semnale din partea conducerii în legătură cu problema financiară a clubului. „Negocierile cu Edi decurg foarte lin și frumos, trebuie să vedem dacă acționarii fac ceva, atunci și noi vom face ceva. Dacă nu, atunci vom face altceva… Sunt niște lucruri pe care le-am discutat de când am terminat și trebuie să le punem la dispoziția antrenorului. Că e Edi sau e alt antrenor, dacă nu avem condițiile astea, nu putem face performanță”, a mai punctat Narcis Răducan.

    Joacă tare?

    S-ar putea ca această aşteptare să fie o strategie a lui Edi Iordănescu pentru a forţa mâna conducerii să ofere garanţii pentru semnarea următorului contract. însă, totodată, Edi Iordănescu are şi alte oferte pe care le va lua în calcul în cel mai scurt timp, fapt care dă de gândit.

    Mrzljak rămâne pandur

    Rezolvarea problemelor financiare este principala condiţie pe care o pune antrenorul pentru a-şi prelungi contractul. Faptul că unii jucători şi-au depus memorii pentru a deveni liberi nu este un punct care să-i sperie pe gorjeni, chiar dacă şi unul din titulari, Filip Mrzljak şi-a depus memoriu pentru a-şi recupera banii şi a deveni liber. Narcis Răducan spune că Filip Mrzljak nu poate deveni liber de contract, însă fiecare poate cere ruperea contractului, decizia aparţinând comisiilor. „Nu am nimic de spus în cazul lui Mrzljak. El este jucătorul clubului, și-a primit banii la zi, deci nu sunt probleme. E problema lui ce cere. Sunt mulți jucători care vor să joace în străinătate, sunt convins, dar trebuie să mai aducă și bani la club, nu? Dacă tot și-au făcut vitrina asta jucând la Pandurii. Filip Mrzljak are contract trei ani cu clubul Pandurii și nu poate să plece. Nu are restanțe de trei luni pentru a deveni liber de contract. El poate să depună ce vrea. Orice jucător, chiar dacă este cu plata la zi, poate să-și depună actele, important este ce decide comisia. Sunt jucători la Pandurii care ar putea să devină liberi de contract, dar jucătorii care în linii mari am stabilit că dorim să îi ținem, nu sunt probleme cu ei”, a comentat Narcis Răducan.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: