spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertNevoie de jucători

    Nevoie de jucători

    În conferința de presa de aseară, preşedintele clubului Pandurii, Narcis Răducan, a confirmat că, în urma discuţiilor purtate cu antrenorul Edward Iordănescu, acesta a decis să continue planul la echipa gorjeană. „Am reușit cu Edi să ne apropiem de ceea ce ne dorim pentru o nouă colaborare. În linii mari vom continua împreună, mai sunt câteva lucruri de pus la punct, ce țin de bucătăria internă, sunt lucruri pe care sperăm să le rezolvăm în următoarele zile”, a declarat Narcis Răducan.

    raducanTotodată, Răducan a subliniat că își dorește să aducă la Târgu-Jiu cel puțin șase jucători noi. „În această perioadă avem toate șansele să rezolvăm câteva transferuri, cu doi jucători suntem deja în tratative foarte avansate și sper ca zilele următoare să finalizăm discuțiile. Per total avem nevoie de cel puțin câte un transfer pentru fiecare post, de la mijloc în sus, mai ales că în această vară e posibil să renunțăm la aproape 10 jucători. Avem în vedere aducerea unor jucători cunoscuți, care au mai evoluat în Liga I, și străini și români, iar alții mai tineri, de reale perspective”, a mai spus Răducan în cadrul conferinţei de presă.

    Amical cu Dinamo Zagreb

    Narcis Răducan a vorbit şi despre meciurile amicale ce urmează să fie disputate de echipa gorjeană în stagiul de pregătire din Slovenia. „Vom avea 4 meciuri amicale foarte bune. Mă bucur că ne-au confirmat cei de la Dinamo Zagreb, pe 2 iulie vom juca cu ei. Am ținut mult să avem adversari tari, așa s-a întâmplat în iarnă și ne-a prins bine pentru că, cu excepția meciului cu Steaua, nu am pierdut niciun joc în play-off. De asemenea, Ferencvaros a confirmat și ea întâlnirea și mai trebuie doar să semnăm contractul”, a mai declarat Narcis Răducan.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: