spot_img
7.1 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertNew Energia, aproape gata

    New Energia, aproape gata

    Gorjenii au perfectat patru mutări, însă mai trebuie întărit un post

    Echipa de handbal Energia Pandurii se va reuni pe 10 iulie şi va începe munca pentru viitoarea stagiune. Astfel, gorjenii şi-au făcut o nouă echipă, rămânând de văzut dacă şi una mai puternică decât cea din sezonul trecut. Este clar că în echipa de start vor apărea cel puţin trei modificări destul de importante care pot marca evoluţia oltenilor.

    Oameni noi în posturi cheie

    Andrei Maioreanu, şeful secţiei de handbal de la Energia alături de stafful tehnic condus de Liviu Andrieş au stabilit campania de achiziţii a echipei gorjene de handbal. Astfel, vor apărea ceva modificări în echipă, în special pe posturi cheie. Între buturi va fi Şelaru sau Antonaru şi nu Rădulescu sau Jelovcan. „Avem o poartă nouă. Şelaru adus de la Suceava şi Antonaru transferat de la Poli Timişoara. Am avut 3 portari, lor li s-a terminat contractul şi după discuţiile cu banca tehnică am considerat că cei 3 portari pot să meargă la alte echipe”, a comentat Maioreanu. În plus, şi pe partea stângă la nivelul interilor va apărea o schimbare, Dinescu fiind adus în locul lui Şandru. „Partea stângă o avem asigurată. Dinescu de la Odorhei şi CSM Ploieşti, a marcat multe goluri. Mai avem pe Anderi Păiuş, jucător care îl aveam în plan să-i dăm transferul dar şi-a revenit şi pe final a arătat că este valoros şi poate face bine faza de atac şi apărarea”, a spus Maioreanu. În centru bătaia se va da între Dragnea şi Liberţ, ultimul adus de la CSM Oradea. „Cosmin Liberţ a jucat în liga a 2-a, îl ştiam de când juca la Satu Mare. E un mare câştig”, pariază Maioreanu.

    Descoperiţi pe dreapta

    Ei bine, gorjenii mai au de acoperit un post, cel de inter dreapta. De acolo a dispărut Ionuţ Mazilu care a decis să se retragă. În locul acestuia se caută o variantă. „Avem un post de acoperit, pe dreapta, jucători de mână stângă. Am fost în discuţii şi suntem în negocieri cu anumiţi jucători. La unii am renunţat din cauza sumelor de 7-8.000 de euro, preţurile sunt prea mari pentru noi. Este Acatrinei o variantă pentru noi, este sub contract cu Suceava, nu e asta problema. Ideea e ce se întâmplă la Suceava, acolo se vor regrupa în jurul unor jucători. Avem în vedere un jucător de la Sporting Lisabona, Joao Pinto, vedem dacă ajungem la vreo înţelegere. Îl vrem pe Alexandru Cioban de la Steaua, e un stângaci bun. Sunt în căutări, discut cu doi impresari, mai avem un jucător din Lituania care îl vrem la probe dar mai este şi un jucător care nu are nevoie de probe. E greu de găsit jucători la bugetul nostru. Nu arunc cu banii pe geam”, a mai spus Maioreanu.

    Un an de mandat

    Recent s-a împlinit un an de când la echipa de handbal preşedinte este Andrei Maioreanu. Acesta a făcut un scurt bilanţ al acestei perioade. „În iulie anul trecut am preluat echipa, situaţia financiară era dezastruoasă, situaţia jucătorilor nu era negociată. Foarte repede am închegat un lot pentru a avea o participare onorantă în campionat. Cu eforturi am asigurat stabilitate pentru ca lotul să-şi desfăşoare activitatea în condiţii de performanţă. Am terminat pe locul 8, obiectiv neatins din punctul meu de vedere. Puteam încheia pe un loc mult mai în faţă. Au fost greşeli ale băncii tehnice şi jucătorilor. Trecem peste asta. Ne pregătim pentru un nou an care se anunţă unul bun”, este încrezător Maioreanu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: