spot_img
12.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertNicolae Dobrin, modelul lui Alex Vlăduţi

    Nicolae Dobrin, modelul lui Alex Vlăduţi

    Alexandru Vlăduţi este atacant, adică e omul plătit să dea goluri. Asta spune că-i şi place cel mai mult. „Ador clipele de bucurie de după înscrierea fiecărui gol”, povesteşte Alexandru Vlăduţi. Născut în data de 26 mai 1989, novăceanul Vlăduţi a început fotbalul la şcoala de fotbal a tatălui său. „Eram mic, aveam 7-8 ani când m-am apucat de fotbal. De mic mi-a plăcut acest sport şi nu regret că am decis să-l practic”, mai spune Vlăduţi.

    Atacantul celor de la Pandurii II povesteşte cum a făcut primii paşi în fotbal. „La 7 ani nu prea ştiam eu multe despre fotbal. Datorită Şcolii de Fotbal a tatălui meu am început să învăţ regulamentele şi tot ce înseamnă fotbalul. Dar, fotbalul adevărat l-am început la 14 atunci când am plecat la Şcoala de Fotbal a lui Nicolae Dobrin. Acolo am văzut cu adevărat ce e fotbalul. Eram pe sfârşitul clasei a VIII-a. Pentru mine numai numele Dobrin însemna mult. El e cel mai bun fotbalist român al tuturor timpurilor. Dobrin e un model pentru mine, la fel şi Eric Cantona”, a mai spus Vlăduţi. Despre experienţa la acea şcoală de fotbal, Vlăduţi spune că „a fost una extraordinară din care am învăţat multe”.

    A debutat în Liga 1

    După experienţa la Piteşti, Vlăduţi s-a întors pe meleagurile Gorjului. A devenit rapid unul din cei mai urmăriţi şi promiţători atacanţi de la Pandurii. „Dacă e serios o să ajungă mare, dar mai trebuie lucrat la el”, spunea Sorin Cârţu despre Vlăduţi. De fapt, acest atacant este golgeter la Pandurii II cu 20 de goluri marcate în ultimul an, iar la echipa mare a debutat sub comanda lui Sorinaccio. „Am debutat la Urziceni, nu o să uit niciodată acel meci. Era domnul Cârţu şi îi mulţumesc că a decis să mă arunce în luptă. Am jucat şi în Cupa României contra Universităţii Craiova cu domnul Grigoraş, antrenor. Sper să mai intru în vederile dânsului, aşa că mă pregătesc conştiincios”, mai spune Vlăduţi. În cantonamentul din Antalya atacantul novăcean a marcat patru goluri în patru jocuri pentru echipa a doua a pandurilor.
    Atunci când vine vorba despre autocaracterizare, Vlăduţi nu-i place să vorbească prea multe. „Domnii antrenori care mă ştiu pot să vorbească despre mine. Mie nu-mi prea place să vorbesc, dar simt că mă lipesc uşor la goluri, iar pentru un atacant asta e cel mai important”, a mai spus Vlăduţi. Despre modelul de antrenori, tânărul atacant ştie una şi bună. „Îmi plac tehnicienii care mizează pe sânge proaspăt, cei care au curaj să dea credit tinerilor”, a mai susţinut Vlăduţi. Acesta visează să ajungă un mare atacant, însă e adeptul paşilor mărunţi. „Mai am multe de învăţat. Nu visez să ajung la Steaua, Dinamo, Rapid sau CFR. Acum visez să joc din nou pentru Pandurii în Liga 1”, a încheiat Vlăduţi. Acesta a mai anunţat că atunci când se va lăsa de fotbal va face o şcoală de fotbal pentru a da Gorjului, fotbalişti adevăraţi.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: