spot_img
10.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Nişte purtători de tricouri"

    „Nişte purtători de tricouri”

    Grig continuă: „Îmi pare rău că am participat şi eu la această dezamăgire totală, dezamăgire pe care nu o pot explica”

    Supărare, tristeţe, amărăciune, frustrare. Toate aceste ingrediente puse la un loc se găsesc în vestiarul echipei antrenate de Petre Grigoraş. Efectiv, Pandurii dezamăgesc în acest început de sezon, în afara rezultatelor jocul este principala problemă. Grigoraş are şi o vorbă: „jocul îţi poate da sau nu speranţe”. Au mai fost jocuri în care echipa a pierdut acasă, dar jocul a oferit speranţe că totul se va îndrepta. Acum, din păcate nu există nici speranţe pentru că evoluţia marii majorităţi a jucătorilor este penibilă…

    Inexplicabil…

    Fără atitudine şi fără implicare nu poţi realiza multe. Târgujienii nu au jucat nimic, poate mai bine nu se prezentau la meciul de acasă cu Ceahlăul şi astfel nu ar fi lăsat în urmă imaginea unei echipe care nu merită să joace nici măcar în Liga a 3-a. Jucătorii profesionişti plătiţi cu mii de euro nu fac altceva decât să păcălească fotbalul care la rându-i îi pedepseşte. Pandurii a jucat penibil în meciul cu Ceahlăul, a arătat ca o echipă care practică fotbalul cu silă. Nimic bun nu poate fi scos din acest meci, un meci care a fost de coşmar. Cu o apărare visătoare şi în care se gafează meci de meci, cu o linie de mijloc greoaie şi inexactă, dar şi cu un atac inexistent nu poţi obţine nimic în Liga 1. După un asemenea examen ce părea uşor în faţa unei echipe tinere, lipsită de valori individuale, toată lumea din tabăra pandurilor ar primi note de 1 şi 2.

    După o asemenea evoluţie modestă e greu să găseşti explicaţii. Nici antrenorul Grigoraş nu ştie ce s-a putut întâmpla cu echipa lui de a jucat aşa de urât şi a recunoscut că a fost cel mai urât meci în care vreuna din echipele sale l-a practicat. Şi dacă ne uităm în spate, Grig a avut şi meciuri pierdute cu 0-7 acasă pe la Galaţi. „E greu de suportat o astfel de umilinţă, ce am suferit astăzi (n.red: sâmbătă). Personal, niciodată în carieră, nu am pierdut niciun joc atât de lamentabil. Nu m-aş fi gândit niciodată că ne vom prezenta cum ne-am prezentat la meciul cu Ceahlăul. Nu la rezultatul în sine, pentru că această echipă a mai pierdut şi cu mine şi fără mine, dar modul în care a pierdut este o ruşine mare de tot şi îmi pare rău că am participat şi eu la această dezamăgire totală, dezamăgire pe care nu o pot explica”, a declarat Grigoraş.

    Vizibil afectat de evoluţia penibilă şi lipsită de responsabilitate a echipei sale, Grig a căutat motivele prestaţiei jalnice. „Evoluţia nu o pot explica, să văd ce s-a putut întâmpla… E greu de explicat aşa ceva… E normal să fim toţi puşi la pământ din toate punctele de vedere pentru că inclusiv noi, cei din conducerea tehnică, am participat la această catastrofă. Cred că trebuie să mai existe şi alte cuvinte, la fel de jignitoare la adresa noastră şi a evoluţiei noastre. Este foarte, foarte greu de crezut că o echipă de Liga 1 se poate prezenta aşa cum ne-am prezentat noi. Nu am crezut niciodată că pot să trăiesc astfel de momente”, a mai declarat plin de amărăciune Grig. Tehnicianul gorjenilor nu fuge de responsabilitatea eşecului. „Am mai pierdut jocuri evoluând mai slab, mai bine, dar acum am fost nişte purtători de tricouri. Ne-a lipsit absolut totul, n-am avut nimic, am avut doar nişte tricouri pe noi, noi, nişte ecusoane la gât că suntem antrenori”, a mai punctat Grig.

    Îi ard la bani?

    Ajungând pe un loc de retrogradare şi fără victorie după trei etape, sunt şanse ca cei din conducere să umble şi la bani. „Ar trebui să suportăm consecinţele acestei umilinţe şi să vedem ce putem să facem în perioada următoare. Aşteptam o creştere la echipă, din păcate am ajuns undeva mult sub nivelul de unde am plecat, ceea ce mă lasă fără cuvinte”, spune Grig. Cert este că în cel mai scurt timp va există o şedinţă de analiză în care se vor discuta şi analiza multe din problemele echipei. „E posibil să se ajungă şi la blocarea salariilor. Oricum, nu se joacă pe prime până când nu echipa nu e în obiectiv, locurile 1-6, salariile sunt de primit, nu cred că sunt la zi, dar nu asta e un motiv. Oricum sunt blocate, poate vor veni peste trei luni, patru luni, nu ştiu… La felul cum ne-am prezentat putem să ne aşteptăm şi la reacţii din partea conducerii sau a celor care investesc. Mi se pare normal să aibă şi reacţii dure la adresa noastră. E posibil să fie mai multe cauze şi să trebuiască să luăm mai multe măsuri”, a mai declarat Grig lăsând cumva să se înţeleagă faptul că unii jucător ar urma să fie daţi afară sau trimişi pe la echipa a doua.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: