spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertNistor şi Vlad în Champions League?!

    Nistor şi Vlad în Champions League?!

    Marin Condescu a spus-o: „Avem propuneri concrete de la Malaga pentru Nistor, dar şi pentru Vlad”

    De ceva vreme, jucătorii de la Pandurii sunt la mare căutare. Pe lângă faptul că sunt vânaţi de tot mai multe echipe, jucătorii pandurilor au ajuns chiar să fie monitorizaţi de echipe de Champions League, gen Malaga. Ei bine, la meciul contra celor de la Dinamo, un reprezentant al clubului spaniol care recent a jucat în Champions League a venit personal la Târgu-Jiu să-i vadă pe panduri la lucru. Potrivit lui Marin Condescu, doi jucători au oferte de la Malaga. „Din străinătate avem ceva, directorul sportiv de la clubul spaniol Malaga a venit la Târgu-Jiu la recomandarea fostului nostru jucător Ibon Perez Arrieta, devenit impresarul clubului Pandurii. Chiar avem propuneri concrete de la Malaga pentru Nistor, dar şi pentru Vlad, să vedem sub ce formă vom îmbrăca această colaborare”, a declarat preşedintele pandurilor.

    Steaua, pistă închisă

    Viitorul mare transfer al pandurilor va fi Dan Nistor. Acesta are zilele numărate la Târgu-Jiu, în vară având şanse uriaşe să lase Pandurii pentru o echipă de cu totul alte pretenţii. S-a vorboit şi de Steaua, dar nu e nimic concret, aşa că rămân ofertele de afară. „De la Steaua noi nu avem încă o ofertă concretă pentru Nistor. Avem doar o discuţie, singurul lucru care l-am vorbit ultima oară cu domnul Gigi Becali viza cedarea definitivă a lui Răduţ… Iar Răduţ, dacă va înţelege lucrul acesta şi va reintra în joc cum trebuie, va fi un lucru bun. Deci, nu avem încă nici o ofertă concretă de la Steaua sau din ţară pentru niciun jucător de al Pandurii, inclusiv pentru Nistor”, a spus Condescu.

    Nistor vrea în Spania

    Interesul celor de la Malaga e pe placul lui Nistor. „Îmi place Spania. Şi eu îi vreau pe cei de la Malaga. E cale lungă până la transfer”, a comentat Dan Nistor. Acesta refuză deocamdată să se gândească la vreun transfer. „Sunt la Pandurii, vreau să-mi închei contractul aici, sper să ne calificăm în cupele europene şi apoi vedem. Le mulţumesc care vin să mă vadă dar eu vreau să îmi văd de treabă aici”, a mai spus şi Dan Nistor.

    Cine pleacă?

    Preşedintele pandurilor pare tentat ca în această vară să nu cedeze vreun jucător în cazul în care echipa va ajunge în Europa.„Important este să ajungem în cupele europene şi eu am mare încredere că vom reuşi asta. Dacă ne vom califica nu vom ceda nici un jucător”, a mai spus Condescu. Şi jucătorii pandurilor vor în Europa. „Normal că ne dorim să ajungem în Europa, dar mai avem de lucru”, a mai spus jucătorii pandurilor.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: