spot_img
6.2 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertNistor vrea să rămână la Evian

    Nistor vrea să rămână la Evian

    Dorit cu insistenţă la Târgu-Jiu atât de Petre Grigoraş cât şi de conducere, mijlocaşul Dan Nistor are alte planuri. Astfel, jucătorul va fi prezent astăzi la reunirea echipei franceze de prima ligă unde vrea să şi rămână pentru a juca în campionat împotriva lui Ibrahimovic şi Cavani. Despre revenirea la Pandurii, fie şi sub formă de împrumut, aceasta pare a fi o a doua soluţie, de avarie pentru Nistor.

    Decis să se impună

    Evian, echipa de prima ligă franceză de care aparţine Dan Nistor s-a salvat anul trecut de la retrogradare, aşa că din această vară acolo e rost de un nou început. Ajuns vara trecută în Ligue 1, Nistor nu s-a adaptat, aşa că în iarnă după ce a frecat banca de rezervă sau a stat prin tribună a ales să revină pentru cinci luni la Pandurii, sub formă de împrumut. Împrumutul s-a încheiat, iar Nistor şi-a făcut din nou bagajele, iar de astăzi este din nou în Franţa unde speră să prindă un loc printre titularii lui Evian. „De luni mă prezint la Evian şi sper sa evoluez cât mai bine”, a declarat Dan Nistor. Acesta recunoaşte că trebuie să tragă tare pentru a le demonstra francezilor că s-au înşelat când l-au lăsat să plece în iarnă. „Ar trebui să muncesc un pic mai mult acum, să le demonstrez că au făcut o greşeală, că m-au lăsat să plec prea uşor. Vreau să joc cât mai mult şi să revin la naţională. Sper să nu mai dau cu piciorul şi de această dată”, a comentat Nistor.

    Dorit la Pandurii

    Mijlocaşul care aparţine în acte de Evian s-a „resuscitat” fotbalistic la Târgu-Jiu în cele cinci luni de zile. „Pot să spun ca mi-a priit împrumutul la Târgu-Jiu, mă duc cu un alt moral la Evian”, a comentat mijlocaşul care este dorit la Târgu-Jiu. „Nistor este un jucător important în care am mare încredere şi care ne-ar ajuta foarte mult. L-aş dori şi pentru sezonul viitor la Pandurii”, a comentat Petre Grigoraş. Oficialii pandurilor spun că au discutat în Franţa pentru jucător, dar nu au nici un răspuns oficial. „Noi prin intermediul agentului Lucian Marinescu le-am transmis celor de la Evian intenţiile noastre. Tortul depinde de Evian, dacă cei de acolo vor să mizeze pe Nistor este în regulă, dacă nu am dori să-l luăm fie din nou şi sub formă de împrumut pentru şase luni de zile”, a mai spus şi Pârvulescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: