spot_img
10.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertNoroc cât carul pentru Energia

    Noroc cât carul pentru Energia

    Echipa de baschet Energia Pandurii a fost lovită de noroc la tragerea la sorţi pentru turul 2 al Cupei României. Gorjenii sunt ca şi calificaţi în Final Four-ul Cupei, adversara din turul 2 al Cupei fiind cea mai slabă din acest campionat, Farul Constanţa. Meciurile vor avea loc în luna ianuarie 2014, mai exact pe 8 şi 12 ianuarie.

    „Am avut noroc”

    Energia Pandurii a trecut de Gaz Metan Mediaş în primul tur al Cupei României. Gorjenii au trecut de un adversar greu, iar în turul doi vor da peste o echipă foarte modestă. Energia este ca şi calificată în Final Four pentru că e greu de crezut că cei de la Farul Constanţa vor putea pune piedică oltenilor. Zeiţa Fortuna i-a lovit în plin pe cei de la Farul, echipă care s-a calificat din oficiu în turul 2 al Cupei. Aici, marinarii vor fi înecaţi de olteni. „După mult timp am avut şi noi noroc la tragerea la sorţi în Cupă. Ştiu situaţia echipei din Constanţa, o echipă tânără şi care îl are în componenţă şi pe Alex Deconescu. Am avut noroc, Farul este o echipe accesibilă nouă. Tratăm meciurile serios ca şi cum am juca împotriva altei echipe, vrem calificarea în Final Four şi doar dacă suntem serioşi o putem obţine. Din punctul nostru de vedere calificarea este obligatorie”, a declarat antrenorul secund al Energiei, Radu Stroescu.

    „Nu-i luăm în derâdere”

    Şi preşedintele Clubului Energia, Laurenţiu Răuţ nu se gândeşte la altceva decât la calificare, dar totodată este şi precaut şi spune că totul se va decide pe teren. „Respectăm echipa din Constanţa, într-adevăr este cel mai accesibil adversar peste care puteam da, aşa că am avut noroc. Nu luăm în derâdere echipa din Constanţa, tratăm meciurile serios. La Chiajna au fost probleme, am primit 93 de puncte de la o echipă care are în componenţă doar doi jucători străini. Aşa că sunt precaut şi vreau să tratăm meciurile cu Farul Constanţa într-un mod serios”, a mai declarat şi Răuţ.

    Au meci la Cluj

    După ce în prima etapă, Energia a bătut Concordia Chiajna cu 99-93, gorjenii vor juca tot pe teren străin următoarea etapă de campionat. Oltenii se vor deplasa astăzi spre Cluj, acolo unde mâine seară de la ora 19.00 vor încerca să dea o ripostă fermă celor de la U Mobitelco Cluj. După jocul din Ardeal, mai exact duminică de la ora 17.30, Energia va juca la Târgu-Jiu contra celor de la CSU Sibiu.

    Programul turului 2, Cupa României:
    BCM U Piteşti – U Cluj
    Asesoft Ploieşti – BC Mureş
    CSM Oradea – BC Timişoara
    Farul Constanţa – Energia

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: