spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertO nouă epocă la Pandurii: Iordănescu-Pârvulescu!

    O nouă epocă la Pandurii: Iordănescu-Pârvulescu!

    Florin Cârciumaru spune: „Pandurii are echipă, are lot și nu merită locul pe care îl ocupă”

    Edi Iordănescu va deveni astăzi al 13-lea antrenor din istoria pandurilor în Liga 1. Tehnicianul își va pune astăzi la prânz semnătura pe contractul ce se va întinde pe durata a 18 luni cu echipa gorjeană. Tot astăzi va semna și Eugen Pârvulescu pentru funcția de președinte al clubului, așa că cei doi își vor intra serios în pâine…

    Vin să semneze

    Ieri, primarul de Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru a anunțat faptul că echipa de fotbal Pandurii va fi preluată începând de astăzi de cuplul Edi Iordănescu – Eugen Pârvulescu, primul fiind antrenor principal iar al doilea șef peste club. „S-a discutat cu Edi Iordănescu pentru a veni antrenor principal la Pandurii Târgu-Jiu și, din câte cunosc eu, dumnealui a acceptat și o să vină în cursul acestei săptămâni pentru discuții și pentru a se semna contractul. Pentru funcția de președinte al clubului, s-a discutat, după mai multe variante, și cu Eugen Pârvulescu, dumnealui a fost de acord să se reîntoarcă la Târgu-Jiu și, începând de mâine (n.red: astăzi), putem să spunem că în mod oficial Eugen Pârvulescu va fi noul președinte al Clubului Pandurii Târgu-Jiu. Mâine (n.red.. astăzi) sunt așteptați ambii să vină la Târgu-Jiu să discutăm pe contract, să semneze si să discutăm despre programul echipei pe perioada de vacanță, pentru pregătirile care urmează”, a declarat ieri Florin Cârciumaru.

    Pârvulescu, unica soluție

    Dacă în privința antrenorului lucrurile au fost clare de la bun început, la numele președintelui s-a discutat mult. Într-un final a fost ales Eugen Pârvulescu, unica soluție bună în acest moment pentru echipă. „Eugen Pârvulescu a fost adus la solicitarea presei sportive, la solicitarea galeriei, la solicitarea cetățenilor, la solicitarea chiar a multor jucători. Din toate variantele pe care le-am avut, a fost singura variantă acceptată în totalitate de foarte multă lume, toți au spus că ar fi cea mai bună variantă în momentul de față”, a comentat Florin Cârciumaru.

    „Pandurii are echipă”

    În acest moment, cei de la Pandurii au viața grea în Liga 1, spectrul retrogradării fiind evident. Aflați pe marginea prăpastiei, gorjenii au de gând să se salveze în retur, ultimele două evoluții dându-le speranțe pandurilor. „Au jucat foarte bine și în ultimul meci cu Rapid, au jucat foarte bine și în Cupa Ligii, s-a adeverit așa cum spuneau toți și mai ales specialiștii, că Pandurii are echipă, are lot și nu merită locul pe care îl ocupă. Acest lucru ne bucură, pentru că prin mișcările pe care le-am făcut sper ca în retur echipa să aibă o altă față, să obțină puncte, să evităm retrogradarea”, a mai declarat primarul Cârciumaru.

    În careul de ași al Cupei Ligii

    Echipa noastră de fotbal a reușit să se califice în primele patru echipe în Cupa Ligii, acolo unde vor da peste echipe de prim rang, Steaua, Astra și Dinamo. Ei bine, în primăvară, Pandurii va juca împotriva uneia dintre cele patru echipe, în acest moment cea mai abordabilă adversară fiind Dinamo. Este de evitat Steaua, echipă avidă după trofee, dar și Astra una din echipele „născute” recent și care a învățat gustul victoriilor care aduc trofee, dovada fiind Cupa României și Super Cupa României. Dintre cele trei echipe, cea mai abordabilă pare Dinamo, o echipă care în această toamnă a avut și momente bune, dar și slabe, acea înfrângere de la Giurgiu, scor 1-6 fiind una istorică! Semifinalele Cupei Ligii se vor disputa în primăvară în sistem tur retur, tragerea la sorți fiind programată pentru luna februarie a anului viitor.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: