spot_img
8.9 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
    AcasăNews AlertE nouă epocă la Pandurii!

    E nouă epocă la Pandurii!

    Președintele Pârvulescu: „Pandurii e în sufletul meu”

    Antrenorul Iordănescu: „Sunt mândru că sunt antrenorul echipei Pandurii”

    Primarul Cârciumaru: „Împreună vom realiza din nou performanță la Târgu-Jiu”

    Președintele CJ, Ion Călinoiu: „Sper să aducem pe Municipal fotbalul adevărat”

    Ieri după-amiază Eugen Pârvulescu și Edi Iordănescu au devenit oficial panduri cu acte în regulă. La puține momente după ce au pus semnătura pe noile contracte, cei doi s-au prezentat în fața presei flancați de doi dintre oamenii care susțin Pandurii, Ion Călinoiu și Florin Cârciumaru. Prezentarea oficială a avut un singur țel, transmiterea unui mesaj optimist către opinia publică, un fel de garanție verbală legată de activitatea fotbalistică a pandurilor în viitorul apropiat.

    Edi a refuzat pe alții pentru Pandurii

    Punctul culminant al conferinței a fost prezentarea lui Edi Iordănescu în funcția de antrenor. Acesta a declarat că nu doar echipa din Târgu-Jiu l-a ofertat în ultimul timp, ci și altă echipă din Liga 1, însă a ales fără să stea prea mult pe gânduri Pandurii. „Când a venit această propunere şi am intrat în contact cu conducătorii şi oamenii care susţin acest proiect m-a onorat foarte tare. Menţionez că erau deja discuţii destul de avansate cu un alt club al cărui nume nu vreau să-l fac public, dar imediat toată atenţia mea s-a îndreptat atunci către acest proiect, iar motivele sunt clare. În primul rând sunt oamenii care susţin acest proiect, pasiunea lor pentru fotbal, eforturile pe care le fac să susţină această echipă şi vedeţi ce se întâmplă în campionatul românesc, ce probleme sunt la cluburile din România. Aici este un mediu bun, un mediu pe care eu îl căutam, pe care eu mi-l doream”, a comentat Edi Iordănescu.

    Acesta spune că deși este tânăr are ambiții mari. „Uneori tinereţea este văzută ca un dezavantaj, dar vreau să vă spun că pe cât de tânăr, pe atât de pretenţios sunt în tot ceea ce fac şi la fel şi la condiţii. Chiar dacă m-a onorat foarte tare, au fost o serie de condiţii pe care le mulţumesc conducătorilor că le-au acceptat şi vor fi susţinute. Condiţiile nu sunt pentru mine, sunt pentru echipă şi pentru jucători. Le mulţumesc şi pentru sprijinul şi încrederea pe care ni le oferă şi sper să nu dezamăgim. Sper şi sunt încrezător, întotdeauna îmi propun obiective importante, doar aşa poate să apară şi progresul”, a comentat Edi Iordănescui. În plus, acesta a menționat faptul că este mândru de noua calitate pe care o are la echipă. „Sunt un antrenor tânăr care îşi doreşte şi va fi mândru să aibă pe CV Pandurii Târgu Jiu şi, aşa cum spuneam, şi cu rezultate în paralel. Am mare încredere în acest grup de jucători. A fost un motiv la fel de important pentru care am ales să vin aici”, a mai spus Iordănescu junior. În plus, acesta spune că are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. „Obiectivul principal şi pentru care am căzut la un acord este să ieşim din această zonă a retrogradării, însă e adevărat că de la locul 8 în sus începem să fim plătiţi, nu să luăm salariu, vorbesc de bonusuri. Voi face tot posibilul să ne încadrăm şi să fim cât mai sus, să luăm şi bonusuri”, a mai spus Edi Iordănescu.

    Credit tinerilor!

    Primarul Florin Cârciumaru a și explicat de ce a fost ales Iordănescu junior. „Vedem cu toții că pe prima scenă a fotbalului în ultimul timp este o infuzie de antrenori tineri, antrenori care deja au antrenat, au preluat cluburi mari. Iată că toate conducerile echipelor din țară aui început să dea credit tinerilor, și sunt sigur că prin Edi Iordănescu dar și prin domnul Pârvulescu, echipa noastră va redeveni acea echipă frumoasă, echipă care a încântat pe toată lumea și pe lângă evoluțiile din teren va avea respect față de culorile clubului și adversari”, a declarat primarul Cârciumaru. La prezentarea noii conduceri de la Pandurii a fost prezent și Ion Călinoiu, președintele Consiliului Județean Gorj. „Este un moment deosebit în viața echipei Pandurii. Sunt bucuros că pot să prezint alături de ceilalți colegi o formulă nouă cu multe șanse de a revigora activitatea în cadrul echipei de fotbal Pandurii. Este vorba de cunoscutul și priceputul fost și actualul președinte al echipei, Eugen Pârvulescu în cuplu cu Edi Iordănescu, cunoscut ca un bun specialist în care ne-am pus încrederea. Vrem performanță. Le spun bine au venit, îi asigur că vrem să aveam multe realizări. Vrem locul 8 anul acesta, iar la anul vrem un loc în Europa, vrem performanță. Acestea sunt angajamentele la început de drum. Sper să aducem ceea ce-și doresc spectatorii de pe Municipal, fotbalul adevărat. Le doresc succes”, a mai spus și Călinoiu.

    „Cred că am emoții mai mari decât la prima mea conferință de presă de acum 4 ani jumătate la Pandurii Târgu Jiu. Pentru mine a fost un moment emoționant când am primit un telefon de la conducătorii clubului Pandurii. Mi-a fost foarte greu să mă despart de U Cluj, de finanțatorul Florian Walter, un om de excepție căruia vreau să-i mulțumesc. Am venit la Târgu Jiu, a doua casă a mea, în sufletul meu există Pandurii Târgu-Jiu, au fost momente grele pentru mine în această toamnă când am întâlnit Pandurii în jocurile din Liga 1 și Cupa României, la momentul respectiv cu un ochi râdeam cu altul plângeam pentru că nu ți-e totuna să vezi jucătorii cu care am lucrat, jucători deosebiți, dar asta este viața. Din telefoanele pe care le-am primit mi-am dat seama că munca mea la Târgu Jiu a fost apreciată și pe această cale le mulțumesc. Sper să facem echipă bună. În acest sezon încercăm să ducem echipa cât mai sus iar la anul ne gândim la o calificare în cupele europene”, Eugen Pârvulescu, președinte Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: