spot_img
11.7 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Nu asta va fi faţa noastră în campionat"

    „Nu asta va fi faţa noastră în campionat”

    Pandurii a pierdut cu 1-0 în faţa celor de la FC Baku în cel de-al doilea meci amical din Antalya. Un meci deloc relevant vis-a-vis de jocul propriu zis al pandurilor, însă Petre Grigoraş a avut ocazia de a vedea pe toată lumea la lucru şi astfel să-şi facă o idee asupra echipei de bază din campionat.

    „Nu sunt supărat”

    Grigoraş a avut propria misiune în primele două meciuri din Antalya, a urmărit cum îi evoluează toţi jucătorii din lot. Concluzia după primele două teste este una normală pentru momentul actual. „E prima înfrângere din această pregătire, nu sunt supărat pentru că suntem la începutul pregătirii, e abia al doilea joc. În prima repriză cu Baku am fost ca şi inexistenţi, dar am încercat câţiva tineri şi jucătorii pe care-i avem în probe. În partea a doua am folosit mai mulţi jucători de bază, din păcate nu am reuşit să concretizăm. Un meci slab, dar sunt convins că nu asta va fi faţa pandurilor când va începe campionatul. Ne-au lipsit şi şase-şapte jucători importanţi cu probleme medicale şi sunt convins că în următoarele partide echipa va arăta altă faţă. Acum, suntem departe de jocul pe care îl vom presta”, a comentat Petre Grigoraş imediat după eşecul contra azerilor.
    Acesta a continuat să-şi susţină punctul de vedere în privinţa meciurilor amicale. „Orice joc vrei să-l câştigi. Eu, personal pun preţ şi pe partidele de verificare. Victoriile îţi dau moral, îţi dau încredere şi e normal să vrei să câştigi orice meci, amical sau oficial”, a mai spus Grigoraş.
    Şi toată pregătirea din Antalya are un scop: evitarea retrogradării. „Gândul nostru este să ne îndeplinim obiectivul, să ne salvăm de la retrogradare. Între locul 9 şi 17 sunt doar trei puncte, returul va fi de foc. Începem cu liderul la zi Oţelul pe teren propriu şi la Dinamo, sunt meciuri foarte grele. Contează să ne pregătim aici şi ultimele două-trei jocuri echipa să arate faţa pandurilor din retur”, a mai susţinut Grigoraş.

    Grig nu „spionează”

    Cum în această perioadă în Antalya se află majoritatea echipelor din Liga 1, mulţi antrenori merg să vadă la lucru rivalele din campionat. Totuşi, Petre Grigoraş nu este adeptul acestui „spionaj fotbalistic”. „Nu o să merg la nici un meci al altei echipe. Nu o să lipsesc de la antrenamentele echipei mele pentru a spiona adversarii. Mă gândesc mai mult la propria echipă şi mai puţin la adversari”, a încheiat Grigoraş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: