spot_img
18.2 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Nu avem nicio ofertă clară şi concretă pentru cineva"

    „Nu avem nicio ofertă clară şi concretă pentru cineva”

    Au început speculaţiile în lumea fotbalului românesc. Deja, Steaua s-a mişcat pe piaţa transferurilor, bucureştenii aducând deja un jucător, pe Chipciu de la Braşov. Alte echipe tatonează terenul şi aşteaptă să dea lovitura fie înainte de sărbători fie după. Şi gorjenii au ceva ţinte, vreo trei la număr şi pe care le ţin secrete. „Nu vrem să ne facem singuri viaţa grea şi să creştem noi concurenţa”, a spus preşedintele Eugen Pârvulescu.

    Trei plecări sigure

    La capitolul plecări e sigur că Petre Grigoraş nu va mai miza din retur pe trei jucători. „Vlad Chiricheş e la Steaua. Jaka Stromajer şi Stojan Vranjes încearcă să-şi găsească echipe unde să joace. Ei vor pleca sigur”, a comentat Eugen Pârvulescu.
    Tot la plecări, Pârvulescu ar vrea ca unii jucători din lot care au jucat mai puţin să fie împrumutaţi pe la echipe din Liga a 2-a sau chiar din Liga 1. „Am vrea să împrumutăm câţiva jucători. Pe la Liga a II-a avem ceva variante, dar poate şi la primul eşalon. E vorba de Bucur, poate Avramescu sau portarul Horvat. Decât să stea e mai bine să meargă undeva să joace, să aibă jocuri în picioare, iar atunci când va fi nevoie vom apela la ei fără nicio problemă”, a mai spus Eugen Pâvulescu.

    Ar vrea un număr 10

    Lista de achiziţii e strict secretă la Pandurii. Oficialii gorjeni sunt zgârciţi în ceea ce priveşte componenţa aceste liste. „Vrem 2-3 jucători, e normal. Un atacant, un număr 10 şi ceva în banda dreaptă unde am avut un ghinion teribil prin accidentările lui Pleaşcă şi Băcilă. Cam pe aceste posturi am vrea jucători”, a mai declarat Pârvulescu. Acesta mai declară că în tot fotbalul românesc e secetă la nivelul vârfurilor de atac. „Cam toate echipele vor să aducă atacanţi. Dacă întrebi la o echipă pe ce post vrea să se întărească toată lumea vrea atacanţi de valoare. Aşa şi noi, vrem să creştem concurenţa acolo în avanposturi”, a menţionat Pârvulescu.

    Dinamo vrea panduri!?

    Forma şi evoluţia bună a pandurilor a făcut ca multe echipe să-şi îndrepte atenţia spre panduri. De căpitanul Mihai Pintilii s-a vorbit că ar fi pe lista lui Dinamo, lucru infirmat şi de conducerea pandurilor dar şi de jucător. „Pentru mine contrează doar Pandurii, nu-mi stă gândul în altă parte. Mă simt bine aici, sunt aproape de casă, îmi e bine”, spune Pintilii.

    Un alt jucător dorit de Dinamo ar fi Alexandru Maxim. Acesta a venit liber de contract de la Espanyol Barcelona, a fost pus la treabă şi a confirmat. Astfel, au apărut şi zvonuri legate de o viitoare destinaţie. Ca un făcut, tot Dinamo este pe listă. „Câinii roşii” l-ar vrea pe pandur din vară, însă ar dori ca acum să facă actele. La Pandurii, Maxim a marcat un gol şi a dat două pase decisive în 10 meciuri jucate.

    „Speculaţii de presă”

    Totuşi, Eugen Pârvulescu spune că nu există nicio ofertă pe adresa pandurilor pentru vreun jucător. „Nu avem nicio ofertă clară şi concretă pentru cineva. Sunt vorbe, speculaţii de presă. Şi dacă am avea vreo ofertă cel mai probabil am refuza-o. Vrem să păstrăm actualul lot pentru retur, din punctul meu de vedere în această vară nu va pleca nimeni de la echipă”, a mai declarat Eugen Pârvulescu.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: