spot_img
16.5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Nu duc lipsă de oferte"

    „Nu duc lipsă de oferte”

    Pandurii îşi pot pierde în această vară antrenorul. Petre Grigoraş i-a cerut lui Marin Condescu întăriri pentru a ataca la anul primele şase poziţii din Liga 1. În caz contrar e dispus să accepte o altă ofertă şi asta chiar dacă mai are contract cu echipa olteană încă un an de zile. „Nu duc lipsă de oferte, însă nu sunt disperat să plec. Mai am un an de contract cu Pandurii şi vreau mai mult de la sezonul viitor”, a comentat grig trimiţând balonul în terenul conducerii. „Referitor la buget, la cât ar trebui să fie de mare bugetul pentru un obiectiv de cupe europene, nu sunt eu manager general. Dacă aş fi preşedinte, aş promite sau nu un obiectiv de acest gen, dar eu sunt doar un antrenor. La prima vedere, un milion de euro ar fi de ajuns pentru a aduce trei-patru jucători în vară. Dar, pentru un obiectiv ce vizează o participare în cupele europene, sincer, este cam puţin. Deci, trebuie gândit şi cu cine concurezi, cu cine te lupţi, acolo, la acest nivel. Ori cu banii ăştia, poate reuşeşti să iei doi jucători şi nu ar fi de ajuns doar atâţia. Ca să nu mai spun că mai depinde şi de jucător, de condiţiile pe care i le oferi. Şi să vă dau un exemplu. Să presupunem prin absurd că ar veni Wesley la Pandurii, că i-ai plăti nu ştiu cât salariul. Păi dacă vine aici şi vede terenul de antrenament, pleacă imediat! Ei bine, sunt tot felul de detalii care contează atunci când vrei să aduci un jucător la o echipă. Iar eu sunt realist, nu pot să visez la cai verzi pe pereţi”, a mai comentat Grig.

    Ofertă cu petrodolari

    Antrenorul pandurilor a recunoscut că a fost ofertat şi de o echipă din lumea arabă. „Am oferte şi din ţară dar şi de afară. Una e din Arabia Saudită, e un contract care mi se oferă de trei ori mai mare decât iau la Pandurii. dar nu sunt un antrenor care să pună banii înainte. Nu sunt tentat să plec deocamdată în Arabia Saudită. Dacă ar fi din Europa vreo ofertă m-aş gândi”, a mai declarat Petre Grigoraş.

    „Vă rămâne la noi”

    Pereşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu a comentat şi el situaţia antrenorului Grigoraş. „Grig are un nume, e un antrenor bun şi e normal să fie dorit de cât mai multe echipe. Cine nu şi-l doreşte pe Grig antrenor? Sincer, spuneţi-mi o echipă din Liga 1 care nu l-ar vrea? Fiind un tehnician serios e normal să atragă priviri, în plus echipa noastră a jucat un fotbal bun şi de aceea s-a vorbit, se vorbeşte şi cu siguranţă se va vorbi de antrenorul nostru că este dorit de o echipă sau alta. E bine şi pentru Pandurii că antrenorul nostru este tot timpul băgat în seamă”, a declarat Eugen Pârvulescu. Oficialul pandurilor este convins că tehnicianul îşi va duce la bun sfârşit mandatul la Târgu-Jiu. „Ştiu că Grig mai are un an de contract cu Pandurii. sigur îşi va duce la bun sfârşit mandatul şi poate chiar şi-l va prelungi”, a mai spus Pârvulescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: