spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Nu e un capăt de ţară că am pierdut"

    „Nu e un capăt de ţară că am pierdut”

    Şeful secţiei de handbal de la Energia, Gore Popescu şi-a revenit după eşecul gorjenilor pe teren propriu contra celor de la CSM Bucureşti. „A pierdut, asta e. Acum trebuie să mergem înainte. Nu e un capăt de ţară că am pierdut. E o luptă pierdută, nu şi războiul. În plus, echipa a şi jucat bine. Obiectivul nu e pus în pericol pentru că contra celor de la CSM echipa a jucat bine, dar nu ne-au lăsat bateriile”, a comentat şeful secţiei de handbal de la Energia, Gore Popescu.

    Andrieş dezamăgit

    Antrenorul gorjenilor, Liviu Andrieş este supărat pe rezultatul meciul cu CSM. „Sunt foarte dezamăgit. Este păcat pentru că la lotul pe care-l avem încărcătura a fost foarte mare şi am jucat în şase oameni dintre care unii s-au târât pe teren pentru că veneau după accidentări. Era clar că nu avem cum să facem faţă deşi am avut şi momente bune de joc, dar banca a făcut diferenţa. Nu avem soluţii deocamdată, dar trebuie să strângem rândurile”, a declarat şi Andrieş. Acesta a mers mai departe şi a spus că Târgu-Jiul tinde să ajungă un teren unde adversarii ţintesc victoria. „Probabil, văzând care este situaţia financiară în această iarnă, toată lumea vine la Târgu Jiu cu ideea că se pot câştiga puncte. Cu CSM s-a văzut că punctele nu se pot câştiga dacă nu suntem apţi 100% de efort”, a mai spus Andrieş.

    Scandal cu Ciobanu

    Imediat după meci, oficialii de la Energia au contestat dreptul de joc al lui Ionuţ Ciobanu, portar plecat de la Energia la CSM în această iarnă. Chiar Gore Popescu a explicat cum vede situaţia creată cu portarul. „Nu comentez acest joc, pe care l-am pierdut, să fim sănătoşi. Nu mă gândesc să câştigăm la masa verde. Am fost în teren, am pierdut, la revedere! N-am avut cu cine să jucăm, pe cine să punem pe bancă. Dar, în legătură cu Ionuţ Ciobanu, i-am avertizat pe cei de la CSM Bucureşti înaintea meciului că transferul acestuia s-ar putea să nu fie un transfer valid. Vom vedea ce va fi. El era cu plăţile la zi. Federaţia ne-a trimis înştiinţare că până pe 28 să fim cu plăţile la zi, iar pe 24 i-am plătit încă un salariu lui Ciobanu pentru a fi la zi, pentru a nu avea probleme, şi totuşi el a fost declarat jucător liber. Mi se pare o măgărie şi îmi asum toată responsabilitatea. Probabil vom merge mult mai departe şi în ceea ce-l priveşte pe domnul secretar general Marinescu, pentru că el este cel care face şi desface la Federaţia Română de Handbal. Am contestat, am trimis memoriul, a ajuns la domnul Gaţu, a citit şi aşteptăm. Nu înţeleg de ce atâta grabă să transfere jucătorul dacă nu sunt interese”, a comentat Gore Popescu.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: