spot_img
15.1 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Nu suntem liniştiţi"

    „Nu suntem liniştiţi”

    Pentru Pandurii al şaselea hop, cel de la Sportul a fost greu de trecut. Gorjenii au reuşit doar cinci rezultate consecutive pozitive, în Regie trupa lui Grigoraş nereuşind să facă mare lucru. S-a pierdut meciul, s-au irosit trei puncte foarte importante, însă şi în aceste condiţii gorjenii sunt siguri de locul pe prima scenă şi la anul. Totuşi, Grigoraş preferă să-şi ţină elevii sub presiune, aşa că tehnicianul menţionează faptul că trupa lui nu este salvată şi trebuie să lupte pe teren pentru a obţine biletul de Liga 1 şi să nu aştepte paşii greşiţi ai altora.

    Program greu

    În conferinţa de presă de ieri, Petre Grigoraş a recunoscut că e vinovat pentru eşecul din partida cu Sportul, scor 1-2. „Sunt principalul vinovat că nu am ştiut să gestionez situaţia din ultimul timp, nu am reuşit să-i readuc pe băieţi cu picioarele pe pământ şi să rămână la fel de modeşti şi muncitori ca în etapele când am avut rezultate bune. Sper să fi fost un simplu accident”, comentează Grig. Acesta merge mai departe şi spune că aceste trei puncte irosite ar fi picat bine în clasament pandurilor. „Ar fi fost prea frumos să luăm cele trei puncte pe care le-am şi avut în mână. Ne-am bătut singuri. Cu încă trei puncte eram şi matematic salvaţi de la retrogradare. Aşa, menţinem suspansul şi ne va fi greu. Mai avem patru meciuri acasă şi două în deplasare, dar şi ce meciuri. Pe teren propriu, avem Steaua şi Rapid, dar şi cu U Cluj care de 6-7 etape nu a mai fost învinsă, sau cu Vaslui care se luptă pentru titlu. Avem şi la Braşov sau Târgu Mureş, două echipe grele pe teren propriu. De aceea punctele de la Sportul contează enorm că nu suntem liniştiţi”, a mai declarat Grigoraş. Şi totuşi, gorjenii ar trebui să stea liniştiţi pentru că echipele aflate în subsol pe locuri retrogradabile par a fi deja resemnate. În plus, jocul pandurilor e mult peste cel al echipelor din subsol, aşa că nu trebuie să ne facem griji. „În principal mă interesează jocul echipei mele. Nu am făcut calcule, dar sigur mai trebuie să câştigăm cel puţin două meciuri”, a mai spus Grig.

    Grig, fan Barca

    În această seară are loc marele meci Barcelona-Real Madrid din semifinalele Ligii Campionilor. Un meci care va fi urmărit cu inima la gură de toţi microbiştii. Inevitabil, şi Grigoraş se uită la acest meci şi ţine pumnii echipei catalane. „Eu sunt cu Barca până la capăt. Nu există o favorită certă între Barcelona şi Real. Aş vrea să se califice Barca pentru că practică un fotbal spectaculos aşa cum îmi place mie. Admir jocul lor, sunt în contradicţie cu fiul meu care ţine cu Real Madrid, aşa că în familie suntem împărţiţi. Eu prefer jocul echipei, nu antrenorul”, a mai spus Grig.

    Nu-s duri

    Pandurii este singura echipă din Liga 1 care nu a încasat nici un cartonaş roşu în acest campionat. La polul opus, U Cluj a luat zece roşii, media pe campionat fiind de 3-5 cartonaşe roşii pe echipă. Faptul că echipa sa nu a fost pedepsită cu roşii nu-l îngrijorează pe Grigoraş. „N-am luat roşii pentru că băieţii şi-au văzut de joc şi au respectat fotbalul. Asta mă bucură. Asta nu înseamnă că suntem mieluşei, poate în unele meciuri am fost mai comozi dar nu din lipsă de răutate sau comoditate”, a încheiat Grig.

    „Nu mă mulţumeşte faptul că ne îndeplinim un obiectiv datorat slăbiciunilor altora. Aş vrea să ne îndeplinim un obiectiv datorită valorii jocului şi angajamentului de care dă dovadă echipa noastră. Satisfacţiile cele mai mari le ai ca antrenor când echipa joacă bine, frumos şi mai şi câştigă”, Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: