spot_img
10.1 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Nu vă aşteptaţi la transferuri de răsunet"

    „Nu vă aşteptaţi la transferuri de răsunet”

    Cei de la Pandurii ştiu una şi bună: nu vor aduce mulţi jucători la Târgu-Jiu. Maxim trei nume noi vor face apariţia în lotul gorjean, Călin Cristea şi Adrian Rusu fiind certitudinile de până acum. Cei doi şi-au terminat perioada de împrumut la Unirea Alba Iulia şi FC Braşov, aşa că vor reveni la Pandurii unde sunt doriţi de Petre Grigoraş. Cei doi vor veni sigur mâine la reunirea echipei oltene. Dacă la achiziţii nu prea au cu ce se lăuda, oficialii de la Pandurii sunt mulţumiţi că nu au pierdut niciun jucător din echipa de bază.

    Zero lei cheltuiţi pe transferuri !

    Petre Grigoraş e unic. E primul antrenor care nu a cerut conducerii de la Pandurii să bage ambele mâini în buzunare pentru a aduce jucători. Dacă până acum mai toţi cereau să le fie aduşi 5-6 jucători, acum Grig va lucra cu cea are la dispoziţie. Un singur lucru a cerut şi care până în prezent a fost respectat: să nu plece nimeni. Aşadar, Grig vrea să lucreze cu acelaşi lot de jucători cu care a făcut treabă bună în ediţia recent încheiată de campionat. Va miza pe omogenitatea lotului, iar asta pare a fi atuul oltenilor în ediţia viitoare de campionat.

    În plus, fiind vreme de criză, oltenii nu par a fi dispuşi să arunce cu bani pe transferuri. „Nu vă aşteptaţi la transferuri de răsunet. În linii foarte mari echipa în viitoarea stagiune va arăta ca cea din ediţia trecută cu două-trei plombe”, a comentat preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu. Mai mult, cum doi jucători se întorc la club, gorjenii sunt pe zero la bani cheltuiţi în această vară, ceea ce face ca această campanie de achiziţii să fie una din cele mai economicoase. Nu se mai aruncă cu banii în stânga şi în dreapta, iar asta e pe placul conducerii. „Eu am mare încredere în această echipă a noastră. Anul acesta o să avem o creştere foarte mare, şi în aceeaşi componenţă cu Grig la cârmă sunt sigur că nu vom avea nici un fel de emoţii cu retrogradarea”, a mai spus Pârvulescu.

    Vor să facă bani !

    Nimeni nu pleacă de la Pandurii. Asta s-a tot vorbit în această vară. Şi totuşi sunt şi vreo patru jucători care vor pleca de la Târgu-Jiu. După ce Matei a plecat la Steaua, transfer făcut în iarnă, de la echipa olteană vor mai pleca alţi patru jucători. Apostu, Popete, Hidişan şi Neagu nu fac parte din vederile lui Grigoraş pentru ediţia viitoare de campionat. Celor patru se încearcă a li se găsi echipe unde să fie cedaţi. „Nu vrem să-i dăm gratis, doar am dat bani pe ei”, este punctul de vedere al lui Pârvulescu, oficial care doreşte să scoată bani din jucătorii traşi pe dreapta de Grig. Probabil va obţine ceva bani fie pentru cedarea definitivă a vreunui jucător fie doar pentru un împrumut de un an, este planul gorjenilor. Rămâne acum de văzut dacă vor şi realiza ceva oltenii, sau se vor trezi ca şi în alte cazuri gen Mădălin Popa sau Arieta în care trebuie să-i plătească pe jucători doar pentru că se antrenează şi nu vor să părăsească Târgu-Jiul. E posibil orice, însă dacă aceste cazuri se vor repeta iar jucătorii vor prefera să stea şi să primească bani, înseamnă că există o mare problemă în cadrul conducerii echipei pentru simplul fapt că aceste contracte sunt făcute beton pentru jucători şi nu pentru club.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: