spot_img
5.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Nu vom coborî sub locul 10"

    „Nu vom coborî sub locul 10”

    New Energia la baschet se va lansa în această seară la Târgu-iu. Fanii echipei de baschet vor avea primul contact cu noii jucători ai Energiei începând cu ora 18.00. De la această oră va începe prezentarea jucătorilor, iar de la ora 19.00 noua echipă a Energiei va juca un meci amical contra oltenilor de la SCM U Craiova. „Cred că sala va fi plină”, spune şeful secţiei de baschet de la Energia, Dan Cumpănaşu care se bazează pe faptul că accesul publicului la meci va fi gratuit.

    „Trebuie să ne omogenizăm”

    Echipa de baschet va fi schimbată faţă de cea de anul trecut. Gorjenii i-au înlocuit pe Darby, Bigus, Troupe sau Lupusavei cu Giles, Fields, Kabengele, Steffel sau Guţoaia. Şi, curiozitatea fanilor e mare la Energia, aşa că în această seară iubitorii de baschet sunt aşteptaţi la Sala Sporturilor. „Toată lumea vrea să vadă echipa”, a mai spus Cumpănaşu.

    Având o echipă schimbată, antrenorul Slobodan Nikolic vrea ca trupa sa să joace cât mai multe meciuri amicale înaintea debutului de sezon. „Trebuie să ne omogenizăm. Ceea ce este important în momentul de faţă, este că mai avem la dispoziţie timp să ne pregătim pentru începutul sezonului şi de asemenea să ne punem la punct defensiva. Sunt foarte satisfăcut de echipa la momentul acesta. Cred că această echipă chiar are puterea de face un sezon bun, luând în considerare faptul că la Târgu-Jiu avem un public, ce sunt sigur că ne va susţine şi lăsând la o parte bugetul care, faţă de anul trecut, este cu 30 de procente mai scăzut”, a comentat Slobodan Nikolic.

    Planuri de viitor

    Energia va juca un prim meci în faţa propriilor suporteri în această seară. Acum, marea problemă pare a fi integrarea noilor veniţi, dar şi modul cum vor fi aceştia primiţi de fani. Se ştie că Darby şi Troupe au fost foarte ataşaţi de fani, iar aceştia din urmă trebuie să-şi schimbe simpatiile. „Nimeni nu poate să ia locul nimănui, Darby şi Troupe au locurile lor în inimile gorjenilor. Sunt convins că şi cei doi jucători americani vor face tot ce pot pentru a-i cuceri pe spectatori. Vor încerca să demonstreze că sunt jucători de valoare”, a comentat Dan Cumpănaşu.

    Mai mult, preşedintele Energiei îşui face planuri pentru stagiunea care va debuta peste trei săptămâni. „Sincer nu-mi asum intrarea în primii 8 în acest moment. Suntem la început, sper să intrăm, dar sunt convins că nu vom coborî sub locul 10”, a declarat Cumpănaşu.

    „În ziua de astăzi, fiecare echipă serioasă trebuie să aibă o defensivă bine pusă la punct, la fel cum şi Energia trebuie. Fiecare antrenor trebuie să se gândească la faza defensivă ca la o prioritate. Un atuu pe care îl avem în acest sezon, este rotaţia pe care o putem face între jucători, lucru ce ne va permite să avem o evoluţie mai bună pe teren”, Slobodan Nikolic, antrenor Energia.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: