spot_img
14.9 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertNume mari ale fotbalului românesc, la inaugurarea stadionului din Târgu Jiu

    Nume mari ale fotbalului românesc, la inaugurarea stadionului din Târgu Jiu

    O serie de nume importante din fotbalul românesc și-au confirmat prezența la festivitatea de inaugurare a stadionului din Târgu Jiu, care avea loc vineri, 25 octombrie. Printre aceștia se numără cel mai mare antrenor român, Mircea Lucescu, Mircea Sandu, fostul președinte al Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, actualul președinte, secretarul general al FRF, Cornel Dinu și reprezentanți ai clubului FCSB.

    „Sunt foarte multe personalități, și aici mă refer la Mircea Sandu, la președintele Federației Române de Fotbal, mă refer la Mircea Lucescu, secretarul general al FRF, care și-au anunțat participarea la acest eveniment la Târgu Jiu. Aceste persoane au confirmat participarea. Din ce am înțeles vor mai veni Cornel Dinu și Valeriu Argăseală“, a spus primarul Marcel Romanescu, la emisiunea „Față în față“ de la Gorj Tv.

    25 de foști jucători de Națională, la Târgu Jiu

    Inaugurarea arenei din Târgu Jiu se va face prin disputarea a două meciuri de fotbal, unul demonstrativ în care vor evolua foști componenți ai echipei naționale a României și foste glorii ale formației Pandurii Târgu Jiu. Printre aceștia se va număra și Robert Bălăeț, actualul director al Clubului Sportiv Municipal, care va juca atacant deși el a fost portar. „Sunt foarte mulți foști jucători ai clubului Pandurii care vor să participe la acest eveniment pe gazon. Robert Bălăeț, ca surpriză, va juca nu pe postul de portar, ci pe cel de atacant. Este vorba de 25 de jucători de națională care vor juca un meci demonstrativ. Este vorba de o echipă coordonată de Adrian Ilie, care participă la competiții de un nivel înalt“, a mai precizat primarul Romanescu.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: