spot_img
12.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertO nouă şedinţă la Pandurii

    O nouă şedinţă la Pandurii

    Astăzi ar trebui să aibă loc o nouă şedinţă între conducătorii echipei de fotbal şi membrii asociaţi

    Din nou discuţii. Din nou o şedinţă importantă la Pandurii. Şeful echipei oltene, Narcis Răducan se va întâlni din nou cu mai marii de la Pandurii, oameni care la ultima şedinţă care a fost una amicală, s-au angajat să rezolve situaţia financiară a echipei. Principalul punct pe ordinea de zi va fi legat de datoriile acumulate spre jucători, modul cum se vor stinge aceste datorii dar şi planul pentru stagiunea viitoare. Ce se va întâmpla cu Pandurii? Câţi jucători vor pleca? Va pleca şi Edi Iordănescu la o altă echipă? Toate acestea sunt întrebări la care ar trebui să aflăm răspunsul în cel mai scurt timp. Altfel, orice zi de întârziere îngroapă şi mai mult viitorul pandurilor.

    sport-01-17

    Edi, în stand-by

    Înaintea meciului din ultima etapă cu Astra Giurgiu, Narcis Răducan alături de cei patru membrii fondatori ai pandurilor, Ion Călinoiu, reprezentant Consiliul Judeţean, Florin Cârciumaru, reprezentant Primăria Târgu-Jiu, Viorel David, reprezentant Artego şi Laurenţiu Ciobotărică, reprezentant CEO, s-au întâlnit şi au stabilit ca în cel mai scurt timp să caute variante pentru a debloca situaţia financiară la Pandurii. Din spusele tuturor, acea şedinţă a fost una de bun augur, însă efectele ei încă nu se simt. Antrenorul pandurilor, Edi Iordănescu aşteaptă în continuare rezolvarea problemelor financiare, de aceasta depinzând şi răspunsul pe care îl va da conducerii în ceea ce priveşte prelungirea contractului.

    Jucătorii îşi depun memoriile

    Tehnicianul pandurilor, Edi Iordănescu a vorbit cu jucătorii după ultimul meci şi le-a cerut tuturor fotbaliştilor să mai aştepte maxim două săptămâni până să-şi depună memorii pentru recuperarea banilor dar şi să devină liberi de contract. Ar mai fi maxim o săptămână de aşteptare din parte jucătorilor, însă totul este relativ pentru că majoritatea jucătorilor nu doresc decât să-şi vadă propriul interes. Dacă jucătorii îşi vor depune memorii la comisii, atunci clubul Pandurii ar fi cel mai afectat prin pierderea unor jucători care dacă ar fi vânduţi ar aduce bani serioşi în contul clubului. În mod clar, cel mai târziu săptămâna viitoare jucătorii vor începe să-şi depună memorii, situaţie în care şi antrenorul Iordănescu ar putea alege un alt drum în antrenorat.

    Are oferte

    Edi Iordănescu nu duce lipsă de oferte. În acest moment, tehnicianul se află pe lista de priorităţi a celor de la CSU Craiova, dar şi FC Voluntari. Cele mai mari presiuni le fac cei de la Craiova, acolo unde este extrem de dorit de patronul Rotaru, cel care şi-ar dori un proiect alături de tânărul tehnician. Deocamdată, Iordănescu ezită să dea un răspuns în ceea ce priveşte viitorul său, însă este clar că în zilele viitoare se va decide ce va face mai departe.

    Hora, de vânzare

    Cea mai sigură plecare din lotul pandurilor pare să fie cea a lui Ioan Hora. Atacantul are şanse infime de-a continua la Târgu-Jiu, aşa că în aceste zile se discută intens despre plecarea lui la o altă echipă. Ba chiar, această vânzare pare o necesitate pentru echipa gorjeană. „Urmează să îl vindem și pe Hora. Este atât spre binele lui, cât și al clubului. Când este în vârf un jucător, trebuie lăsat să plece”, a comentat Narcis Răducan. Şi Edi Iordănescu şi-ar dori ca Ioan Hora să plece. „Cu siguranţă Hora nu rămâne la Pandurii, pentru că a ajuns la un nivel la care să meargă mai departe, nu va mai avea motivaţia să meargă mai departe aici. Apreciem ce a făcut, dar trebuie să facă pasul la următorul nivel. Sunt multe echipe interesate, nu pot să spun dacă e o ofertă concretă, dar ar fi o gură de oxigen pentru club din punct de vedere financiar. E meritul lui. A fost o necesitate, i-am spus că se poate adapta pe complexitatea jocului nostru ofensiv, poate sa creeze multe soluţii şi cu faţa, si cu spatele la poarta. E în gura porţii, are execuţii, a fost un pic reticent la început, dar apoi a început să-i placă”, a mai declarat şi Edi Iordănescu.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: