spot_img
22.4 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertO nouă victorie a handbalistelor de la CSM Târgu Jiu

    O nouă victorie a handbalistelor de la CSM Târgu Jiu

    CSM Târgu Jiu s-a impus în meciul susținut în deplasare cu CS Handbal Club Harghita. Elevele antrenate de Liviu Andrieș și Andrei Enache au învins cu 39-21, la pauză 18-8. Meciul a contat pentru etapa a-4-a din Seria B a Diviziei A. Victoria de la Odorheiu Secuiesc a dus echipa din Târgu Jiu pe locul 2 în Seria B.

    Meciul s-a desfășurat în Sala Sporturilor din Odorheiu Secuiesc. Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au început bine meciul și au reușit să marcheze primele. CS Handbal Club Harghita a egalat, dar a urmat un recital, iar tabela indica 9-1 în minutul 13. La pauză, abela indica 18-8 în favoarea echipei noastre.

    Handbalistele de la CSM au reluat meciul la fel de concentrate, iar scorul a ajuns la 25-10, în minutul 37. Meciul a fost controlat de la un capăt la celălalt de CSM Târgu Jiu, iar partida s-a încheiat cu scorul de 39-21.

    Cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu a fost Sabine Klimek, cu 9 reușite, fiind urmată de Mădălina Olariu cu 7 goluri

    Divizia A la handbal feminin va lua o pauză de aproape trei săptămâni, perioadă în care echipa națională va disputa o serie de meciuri. Pe 17 octombrie, CSM Târgu Jiu va evolua pe teren propriu, cu ACS Tonic Oradea.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: