spot_img
4.1 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertO nouă victorie cu sârbii !

    O nouă victorie cu sârbii !

    Pandurii: Lazar – Pleaşcă, Tătaru, Cardoso, Grecu – Voiculeţ, Nistor, Cristea – Băcilă, Hidişan, Lemnaru. Au mai jucat: Horvat, Popete, Avramescu, Rada, Apostu, Voinea, Conrado, Militaru, Neagu.

    În meciurile amicale cu echipele din Serbia, Pandurii o duce bine. Aseară trupa gorjeană a câştigat cu scorul de 2-0 în faţa echipei din liga secundă din Serbia, NK Napredak. Partida n-a arătat deloc ca una amicală, plavii băgând serios osul, astfel că au cam ieşit scântei. Nu întâmplător în prima repriză s-au arătat patru galbene. Cei de la Pandurii au jucat mai bine decât adversarul, au controlat jocul, şi astfel antrenamentul a fost unul reuşit.

    Dacă sârbii abia au ajuns în careul lui Lazar, în schimb oltenii au controlat jocul. Cu un raport al ocaziilor de 4-0 după primele 45 de minute, gorjenii s-au mulţumit doar cu un avantaj minim la pauză. În minutul 18 Hidişan a „inventat” un călcâi la marginea careului advers, mingea i-a derutat pe adversari care au luftat, şi astfel balonul a ajuns la Voiculeţ care a înscris din 11 metri. Câteva minute mai târziu Cristea a încercat din lateral un lob, dar balonul a picat pe transversală şi a ieşit în afara terenului. Lemnaru a avut şi el o ocazie, dar şutul acestuia de la 16 metri a trecut puţin pe lângă poarta sârbă. Ultima situaţie de-a marca a avut-o Hidişan, şutul decarului gorjean fiind parat greu de portarul advers.

    După odihnă oltenii au făcut pasul înapoi şi au dat posibilitatea sârbilor să iasă la joc însă fără a pune în pericol buturile românilor. Ocaziile mari au venit tot la poarta sârbilor cu un Hidişan în mare formă, însă şuturile mijlocaşului au trecut fie puţin peste poartă fie au fost parate de goalkeeperul advers. În minutul 88 Neagu a marcat şi el dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, mingea s-a dus la colţul scurt, şi astfel s-a făcut 2-0.

    Moment de reculegere

    Înaintea meciului s-a ţinut un moment de reculegere în memoria minerilor decedaţi în mina de la Uricani. Oficialii pandurilor au fost cei care au solicitat acel moment de reculegere şi au primit răspuns afirmativ din partea sârbilor. Aşa că înainte de meci cele două echipe alături de oficiali au ţinut momentul de reculegere surprins în transmisiune directă.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: