spot_img
11 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"O să fim o nucă tare"

    „O să fim o nucă tare”

    Şeful echipei de handbal, Gore Popescu îşi face mari speranţe pentru returul campionatului. Forma bună arătată de Energia în meciurile de pregătire îl fac pe Popescu să declare că trupa sa va fi una care cu greu va fi doborâtă în returul de campionat. Oricum preşedintele Energiei nu vrea să pună presiunea pe echipă, astfel că nimeni nu mai vorbeşte de obiectiv din dorinţa de a-i proteja pe jucători.

    Reporter: Ce spuneţi de evoluţia echipei la turneele de sală?
    Gore Popescu: Au fost nişte rezultate bune pe fondul unui joc bun. Se poate şi mai bine. Cred că băieţii au jucat bine altfel nu câştigau cu Odorhei şi cu Dinamo. Din ce am discutat cu cei doi antrenori echipa s-a mişcat bine. Deci, sunt semne bune.
    Rep.: Pot fi înşelătoare aceste rezultate?
    G.P.: În afara rezultatelor e jocul. Arătăm bine. Echipa e unită, detaşată şi stă foarte bine la capitol psihic. Acesta e iarăşi un lucru bun.
    Rep.: Care este obiectivul? Rămâne acelaşi?
    G.P.: Nu vrem să punem o presiune pe jucători. De aceea mergem din aproape în aproape, abordăm fiecare meci în parte şi vedem la final ce va fi. Eu sper să iasă bine şi am şi o deviză.
    Rep.: Care este aceea?
    G.P.: Jucătorii să joace bine şi noi să plecăm mulţumiţi de la sală. E suficient.
    Rep.: Cum va arăta Energia în campionat?
    G.P.: Va fi o nucă tare. Avem o echipă echilibrată, cu jucători pe toate posturile. Vom compensa prin dăruire şi unitate de grup orice alt handicap. Astea ne-au lipsit iar acum le avem. O să avem o echipă pusă pe alergătură, care se va bate şi care va fi cu greu învinsă.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: