spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertOficialii gorjeni au reuşit să perfecteze două meciuri amicale în Antalya, care...

    Oficialii gorjeni au reuşit să perfecteze două meciuri amicale în Antalya, care vor fi televizate

    Oficialii de la Pandurii au reuşit să creioneze, în mare parte, programul de pregătire. Reunirea a fost fixată pentru data de 9 ianuarie, trei zile mai târziu se pleacă în primul stagiu de pregătire la Poiana Braşov, iar în perioada 28 ianuarie – 10 februarie se va efectua al doilea cantonament în Antalya. În acest al doilea stagiu de pregătire va avea loc şi „grosul” meciurilor amicale, gorjenii orientându-se la un program cu şase meciuri de verificare. Deja patru teste au fost perfectate, două dintre acestea urmând a fi televizate în România.

    Cadouri pentru microbişti

    Vicepreşedintele pandurilor, Viorel Temelescu, a fost cel care a negociat cu televiziunile naţionale pentru ca cel puţin două meciuri amicale din Antalya să poată fi văzute în ţară. „Acesta este cadoul nostru pentru microbiştii gorjeni. Nu am stabilit tot programul de meciuri amicale, este în creion, dar vă pot spune că sigur două partide vor fi televizate în România. Deja ştim patru adversari, însă lista rămâne deschisă pentru alte două partide”, a declarat Temelescu. Acesta a dat şi numele primilor doi adversari din cantonament. „Sunt şanse foarte mari ca meciurile cu Metalurg Zaporojie şi FC Baku să fie televizate”, a anunţat Temelescu. Ambele meciuri care vor fi transmise în direct sunt pe GSPTV.

    Jocuri pe GSPTV

    Primul test din turneul din Antalya este programat pe 31 ianuarie, contra celor de la FC Baku din Azerbaidjan. Ocupantă a locului opt, echipa din capitala Azerbaidjan-ului este un adversar tare pentru olteni. În iarna anului 2009, gorjenii i-au învins în Antlaya pe mult mai puternicii azeri de la Nftchi Baku, scorul final fiind de 3-0.
    Meciul cu Metalurg Zaporojie va avea loc pe data de 3 februarie şi va fi al doilea amical din cantonamentul din Antalya. Adversara gorjenilor este lanterna roşie a primei ligi din Ucraina, însă este un oponent puternic pentru olteni. „Meciurile cu ucrainienii nu sunt deloc amicale, se joacă tare iar asta e bine”, a mai spus Temelescu.
    S-au mai perfectat şi alte două amicale. Pe data de 5 februarie gorjenii vor juca contra celor de la FC Gangwon din Coreea de Sud. Două zile mai târziu gorjenii vor juca pe 7 februarie contra celor de la Lokomotiv Zagreb, echipă de prima ligă din Croaţia.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: